2019-12-20

Febriga barn, mimosa och de perfekta kaffekopparna.

Hej från sjukstugan, igen. Signe vaccinerades för ett tag sedan mot mässlingen och reaktionen kom i förrgår. Så vi har hanterat feber som pendlat och en både slö och ledsen liten typ. Förresten, det här med med feber och febernedsättande, vilken svår balansgång det är – det pratas ju mycket om att vara väldigt restriktiv med det och att är man inte det så kan det få konsekvenser vad gäller immunförsvaret.  Och det är i de stunderna jag verkligen känner att jag måste axla min föräldraroll och ta beslut över huvudet på mina små människor och hoppas att det blir bra. Jaja det var inte det jag tänkte ge mig in på idag, utan jag ville mest spara ner några inspirerande bilder här så de inte bara försvinner i Pinterest-havet.

Bild från Finders keepers

Först ut är den här väggen, tyckte om de olika storlekarna på tavlorna och att de hänger i just den ordningen. Blir glad av den stora postern och funderar på att slå till på en ur samma serie men känner mig lite tveksam till att hänga upp namn och text på väggen.

Bild från James Nelson
Blir glad av den här bilden. Så fint med en så blå bakgrund och varmt ljus. Letar ju alltid efter olika sätt att fota blommor på och det här fick det att rycka i kreativitetsnerven.
Bild från HAY.DK

Koppar från HAY. Har tittat på dem ett tag och funderar på om de ska vara våra 6 likadana koppar här hemma.

Bild från HAY DK

Vas som också är från HAY men det är inte den jag fastnade för utan mimosan som kommer nu, alldeles knoppig och smygandes in bland allt det juliga. Som en liten påminnelse om att snart kommer det nya året, bara lite till kvar.

8

Kommentera

Älskar mimosa!! Så fint!!

vardagskonst

Men eller hur!! Synd att den står sig så dåligt bara!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.