2019-12-07

Hej!

 

Hej! Jag heter Sandra.

Jag är 32 år gammal, mamma till Ebbe-Lou som är fyra och Signe som är 1. Och så är jag gift, med Hugo. Jag bor i Alingsås och har studerat modevetenskap, svensk formgivning och olika typer av marknadsföring och kommunikation. Om dagarna varvar jag kommunikation med inredning, både som jobb och intresse. Det är ett hektiskt men roligt litet liv och nu börjar jag dessutom blogga här på JWHF. Tidigare har jag funnits på vardagskonst.se och några av er känner kanske igen mig från när jag huserade på style challenge-bloggen i höstas.

Här inne tänker jag att jag ska skriva om inredning som inspirerar och fascinerar, om annat fint som som fångar min uppmärksamhet och om livet som det är. Högt och lågt. Finns det något särskilt som ni vill att jag ska skriva om så säg gärna till.

Vi hörs!

18

Kommentera

Sandy

Hurra vad kul!

vardagskonst

Bästa du, så mycket bra pepp du kommer med!! <3

frida

men vad kul!! heja dig!!

vardagskonst

Tusen tack, Frida!! <3

vardagskonst

Hallå!! 😊💥

Hej Sandra!

Alltså HUR roligt är inte detta – att du får blogga här? Jag är så glad för din skull. Gillar ju denna plattform så mycket sedan innan. Kommer självklart fortsätta följa dig här och ser redan framemot det.

Stort lycka till!

vardagskonst

Det är OERHÖRT roligt! 🙂 Tack snälla, Linnea, det värmer så. Uppskattar att du följer med <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.