2019-12-06

En film och klara färdiga jul!

Nu ger jag upp och deklarerar JUL. Åtminstone hos mig.  Här är det pepparkakor, saffransbullar och julmust. Jag har börjat med önskelista och har till och med köpt några julkulor. Häromdagen gjorde jag dessutom ett julreportage och passade på att filma lite från när jag höll på, tyckte det blev ganska fint. Om inte annat så bidrog det till beslutet att låta julen dra igång.

Tycker det är kul att filma och kommer nog göra det mer, läser just nu en kurs om att filma för sociala medier och känner att det kan vara något för mig att ta vidare och fortsätta med. Men jösses vad trött man blir när man håller på. Och än är jag inte helt hemma men övning ger ju färdighet, tänker jag. Sen är det ju det här med ljudet som är ett jäkla gissel med – att hitta rätt musik. Just nu finns det tyvärr inget ljud till filmen för jag orkade inte hålla på med det där, men en annan gång kanske.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, klä på mig och hoppa på tåget till Göteborg för idag står jobb på schemat. När det är klart blir det äntligen lördagsgodis med Ebbe-Lou.

Ha en fin lördag, hörreni!

3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.