2019-11-25

Om julskyltning och ett blått sovrum

Jävlarrrrr (ja, det är verkligen så här jag tänker starta inlägget) vilken kass vecka vi har haft. Jag har varit sjuk, Hugo har ramlat ner för trappan och skadat foten, Ebbe-Lou har varit sjuk och nu är Signe sjuk.

Och det sämsta med att Signe är sjuk, förutom det uppenbara, är att det blir bra lite sömn för en. Det ska vaggas, kramas, klappas, tröstas, nässprayas, hostmedicineras och så vidare. Och Siggeliten som är just liten höjer upp volymen såpass på klagosången att man inte ens kan slumra till emellanåt. Tack och lov att det går över.

Egentligen hade jag hoppats hitta på något roligare med barnen – är vansinnigt trött men har ett så stort behov av att göra någonting nu när jag är ledig. Helst vill jag åka in till Göteborg och visa julskyltningen på NK för Ebbe-Lou. Jag kastade ett snabbt öga på vägen hem i lördags och såg att de hade rymdtema. Det såg fint ut. Tänk förresten vilka möjligheter NK måste ha när det kommer till julskyltningen. De måste ha ett otroligt rekvisitaförråd att tillgå med tanke på hur länge de har funnits och vad för sorts saker de har sålt igenom åren.

Om jag hade fått göra en julskyltning där hade jag velat göra en blinkning tillbaka till NK’s historia och alla deras julskyltningar sedan de startade. Eller till varje årtiondes stora händelse.

Jag har förresten satt upp rosa gardiner i vardagsrummet och flyttat ut en fåtölj härifrån. Men nu får jag nog börja passa mig för det börjar bli lite rörigt och rörigt på fel sätt gör ont i ögonen. Men snart är det färdigt här och jag har börjat tänka på hur jag ska göra i sovrummet. Jag är nog ingen blå person helt enkelt, nu har jag försökt i två rum med den färgen och fastän jag älskar att se på den så är den svår att leva i. Jag drömmer ju om att få det lika snyggt som på bilderna från The apartment men stannar hela tiden upp på vägen, som om någonting tar emot. Det är nog dovt, pudrigt och färgglada blickfång som gäller för mig.

Men jag ska göra ett sista ryck där inne och blir det inte bra får jag väl bara ge upp och måla om. Och det går väl an, det med / Mvh Snabbaspontanmålarn.

alla bildkällor finns här 

1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.