2018-12-23

Om vikten av att läsa

Reklam i samarbete med Novellix

Ja, det här är reklam, men jag kan inte nog betona hur viktigt jag tycker det är att hålla igång läsningen och det är i stort sett den största anledningen till att jag samarbetar med Novellix – för att jag tycker att det betyder så mycket att fortsätta underhålla språket och utveckla ordförrådet.

Men, det är inte alla som hinner med tegelstenar. Jag gör det då inte, fastän jag försöker ibland. Så då tycker jag att noveller är ett alldeles lagom mellanting, särskilt när det finns en bredd och bra variation i tema, språk och utbud.

För ibland vill man bara läsa någonting enkelt och ibland vill man kanske läsa någonting tyngre och för det finns det både svenska och internationella klassiker som noveller samt noveller skrivna av nobelpristagare och det känns ju rätt fint med något så stort i ett så litet format som är alldeles lagom att läsa när en liten lucka finns.

Att läsa är att allmänbilda sig, att förstå andra människor bättre, att ge sig själv ett rikare liv med ett större språk till hands.

Så, med det sagt är det faktiskt med glädje som jag kan berätta att ”vardagskonst” ger 15% rabatt på hela varukorgen. För det här tycker jag är en bra grej, på riktigt.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.