Jobba med mig

Ulrika Nettelblad skriver bok på balkongen

Blogg om skrivande, böcker och föräldraskap

Min blogg handlar om skrivande, böcker, slow living och föräldraskap, och – när pandemin tillåter – resor, gärna med långsamma färdsätt och lokalt snarare än långväga. En samling med mina bästa inlägg inom olika kategorier hittar du här. 

Bloggen har 3500 unika besökare/månad och 10 000 sidvisningar/månad (mars 2021). Den genomsnittliga besökstiden är två minuter och jag har ett högt läsarengagemang. 

Vill du diskutera bloggsamarbete eller skicka recensionsexemplar? Kontakta mig på unettelblad snabela gmail.com!

Skönlitterärt skrivande

Jag vann Lilla Augustpriset 2012 med min novell Route 66, och har sålt noveller till bland annat Upsala Nya Tidning. Just nu arbetar jag med ett skönlitterärt bokprojekt, som man kan läsa mer om i bland annat dessa inlägg:

Vill du köpa skönlitterär text av mig?
Kontakta mig på unetteblad snabela gmail.com!

Bokrecensioner och krönikor

Jag är frilansskribent med tio års erfarenhet och har skrivit krönikor och bokrecensioner för tidningar och tidskrifter som Nya Åland, Västerbottens Folkblad, Affärsmagasinet Forum och Läkartidningen. Här finns en populär krönika jag skrivit som jag än idag får mail om från läsare.

Vill du att jag ska skriva bokrecensioner eller krönikor för er? Kontakta mig på unettelblad snabela gmail.com!

Medicinsk frilansskribent – texter om psykiatri, psykologi och medicin

Söker ni en skribent som också har medicinsk kompetens? Jag är legitimerad läkare med fem års erfarenhet i yrket, och specialiserar mig nu inom psykiatri. Min unika kompetens är att producera olika typer av innehåll som kombinerar medicinsk fackkunskap med kunskaper om kommunikation och att skriva. Självklart kan jag SEO och har erfarenhet av CMS (WordPress).  Behöver ni blogginlägg, artiklar, nyhetsbrev, presentationer som har att göra med medicin, psykologi eller psykiatri? Hör av er för prisförslag!
Vill du beställa texter om psykiatri, psykologi eller medicin av mig? Kontakta mig på unettelblad snabela gmail.com!