2019-07-21

There is noticeably a bundle to find out about this.

Tystnaden här blev visst längre än vad jag tänkt mig, det blir så ibland, när livet kommer emellan, när arbetet och pusselläggande och lådcyklandet och havsbadandet kommer emellan, och kikärtskokandet och löpturerna och kursresandet kommer emellan, och funderandet och förenandet och förundrandet kommer emellan, och kanske också det där bokprojektet.

Skriver just nu på något som låter såhär (om textens stämningar var musik):

och det är precis i slutet av ett skrivprojekt, det är väldigt mycket kvar och ändå väldigt nära, och det finns saker i det som jag tycker så mycket om, bilder och stämningar som gör att jag fortfarande njuter av att vara där.

Så jag stannar där ett tag till. Loggade egentligen bara in för att radera en massa spamkommentarer, för nåt har flippat på bloggen och nu kommer det typ 40 spamkommentarer på gamla inlägg varje dag.

Men sedan läste jag dem, och lät dem finnas kvar. De är ju i sig själva som den bästa av skönlitteratur, se bara:

 

am just writing to let you understand of the extraordinary encounter my wife’s princess gained reading through your web page.”

I and also my guys were actually reading through the best pointers located on the blog and then the sudden came up with an awful suspicion I had not expressed respect to you for those strategies. All of the women came so warmed to read through them and now have quite simply been enjoying those things.

I have to express some appreciation to this writer for rescuing me from this challenge.

Thank you so much for providing individuals with remarkably marvellous chance to discover important secrets from this website. It really is very sweet plus jam-packed with amusement for me and my office friends to visit your site at the very least thrice per week to read the new secrets you have.

There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain good factors in options also.

 

Om den här bloggen  skulle ges ut som en bok, skulle jag sätta de citaten som blurbs på omslaget.

 

Vi hörs när jag är ute på andra sidan det här projektet. adios.

 

 

 

0

Kommentera

Så fint att höra av dig igen, Ulrika! Jag hoppas att du har en underbar sommar och lycka till med skrivandet. <3

Så spännande och roligt med skrivprojekt. Memoir finns för övrigt på min skrivlista också. Älskar Villagers. Lycka till med skrivandet!

åh, vad spännande Ulrika! roligt med både spellistan och uppdateringen. lycka till med skrivandet!

We are interested in purchasing your products and services and we sincerely hope to establish a long-term business relationship with your esteemed company. Please kindly send me your latest catalog. Also, inform me about the Minimum Order Quantity, Delivery time or FOB, and payment terms warranty. Please contact us via: alialaraadi2031@gmail.com
Your early reply is highly appreciated.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.