2016-06-21

Förflyttning

 
Hänt på sistone:
tagit läkarexamen
bytt plats
bytt liv.
 
När jag landat i allt detta nya ska jag berätta. 
Men nu tar jag sommar.
Ses i höst.
0

Kommentera

Åh ett stort grattis till din examen!!! Det är en sån lustig känsla när man upptäcker att man faktiskt ibland tänker på en eg helt okänd människa, men så är det med dig. Varit in då och då för att se ett livstecken! Ha nu en helt underbar sommar och ett gott nytt liv! 😀

Tack! Det är ju det spännande med internet, hur man kan få kopplingar till folk man "egentligen" inte känner. Kul att du följer, hoppas du haft en bra sommar!

Åh, grattis! Och åhh! Hålla oss på sträckbänken sådär? Hela sommaren? Du förstår att vi (eller iallafall jag) blir nyfiken på var du hamnat nu och var du ska göra framöver! Hoppas du har en riktigt fin sommar offline iallafall.

v

Jag instämmer med ovanstående, grattis till din examen! Och så vill jag komma med ett önskemål, och det är att du fortsätter med din skrivskola så fort du har tid och lust! Jag gillade den, och ser fram emot en fortsättning:)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.