Travel

Just wanna travel

Tulpanrikt i tulpanriket

Tulpansäsongen är över för i år men vissa drömmar går att spara år efter år. För varje vår blommar tulpanfälten i Holland och att cykla bland miljontals tulpaner mellan Amsterdam och Haag måste ju helt klart vara alldeles underbart. Här delar trädgårdsingenjören och journalisten Cecilia Karlsson med sig av sin upplevelse av de berömda tulpanhaven.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA SEE SOME NEW PLACES

JWHF walks and talks: från Malmö till Bökestad mot Östafors och tillbaka

För en vecka sen bytte vi ut asfalt mot den skira grönskan i skogen och tillsammans med Skåneleden begav vi oss mot ett minst sagt efterlängtat miljöombyte. Det finns nämligen fantastisk natur och äventyr runt omkring oss - ibland utan att vi ens vet om det! Det var helt enkelt dags att väcka nyfikenheten, höja blicken och upptäcka fler platser här hemma.

Läs mer

Just wanna travel

Sju anledningar till att resa själv

Det kanske inte alltid spelar så stor roll vart man reser, utan varför. Man kan vilja resa av olika anledningar helt enkelt. Vår bloggare Vicky påminner oss i ett gammalt, men fortfarande lika bra, inlägg om varför det kan vara fint att våga resa helt själv någon gång ibland.

Läs mer

Just wanna travel

RESEGUIDE: mitt san francisco.

Vår bloggare Vicky är stationerad i San Francisco sen många år tillbaka. Och vad är bättre än att få tips från någon som bor där? Stor stad, många tips förstås men vi gillar alltid de personliga tipsen lite mer. Här är Vickys.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE WEEKEND

Nørrebro i Köpenhamn, Superkilen, Grød och Pizza

Köpenhamn är alltid en bra idé! De klassiska tipsen i all ära men ibland är det kul att testa något nytt. Nørrebro är ett härligt område med mysiga butiker, caféer och hygge när det är som bäst. Här finns allt en lördag behöver. Missa inte vår bloggare Christins aka Midis härliga tips.

Läs mer

Just Wanna Be in Copenhagen

En liten guide till Köpenhamns guldkorn

Köpenhamn är alltid en bra idé! Missa inte några av stadens bästa guldkorn som funkar året runt. Men kanske lite extra perfekt inför vårens och sommarens weekendresa till vår favoritstad!

Läs mer

Perfekt guide för dig som vill utgå från Reykjavik

Perfekt guide för dig som vill utgå från Reykjavik

Vi drömmer om att åka till Island! Unik, storslagen och knäpp natur verkar vara tre ingredienser för en helt underbar resa. Vår bloggare Anna María är dessutom halvt isländsk och vet precis vart man ska åka. Här är hennes bästa tips.

Läs mer

JUST WANNA EAT SOMETHING GOOD IN MALLORCA

Äta i Palma

Vi älskar Internet! Så vi är inte förvånade över att Kajsa fick massvis av härliga tips från er när hon undrade var och vad man skulle äta när man är på Mallorca. I detta generösa blogginlägg har hon sammanställt alla era tips. Fint att skriva ut och ha i bakfickan när man inte vet var man ska ta vägen!

Läs mer

Just Wanna Read More about travels