Travel

JUST WANNA SEE MORE OF DENMARK

Møns Klint

Danmark har verkligen seglat upp på listan över bästa och härligaste sommarställen. Man förstår snabbt varför - härliga stränder, pittoreska byar och även storslagen natur. Vår bloggare Christin aka Midis har varit och promenerat vid kritklipporna på Møn som verkligen är något utöver det vanliga.

Läs mer

Just Wanna Be in Copenhagen

En liten guide till Köpenhamns guldkorn

Köpenhamn är alltid en bra idé! Missa inte några av stadens bästa guldkorn som funkar året runt. Men kanske lite extra perfekt inför vårens och sommarens weekendresa till vår favoritstad!

Läs mer

JUST WANNA EAT SOMETHING GOOD IN MALLORCA

Äta i Palma

Vi älskar Internet! Så vi är inte förvånade över att Kajsa fick massvis av härliga tips från er när hon undrade var och vad man skulle äta när man är på Mallorca. I detta generösa blogginlägg har hon sammanställt alla era tips. Fint att skriva ut och ha i bakfickan när man inte vet var man ska ta vägen!

Läs mer

Just Wanna be in Italy

Tips om hur du hyr ett hus i Italien i sommar

Vi drömmer om Italien i sommar! Och även om hotellyx är härligt ibland vill vi slå ett slag för att komma ännu närmre landet och testa att hyra ett helt hus! Ett så himla härligt sätt att resan även om det kan verka krångligt vid första anblick. Men don't you worry, vår bloggare Anna María älskar också Italien och ger sina bästa tips kring hur och varför du borde hyra hus i Italien i sommar.

Läs mer

Just Wanna smell the tulips

Vackra tulpaner i Amsterdam

Vi har besökt de stora och oh- så- drömiga tulpanfälten i Amsterdam. Älskar man tulpaner lika mycket som vi så är ett besök i Keukenhof Park i Amsterdam ett måste.

Läs mer

Just Wanna Read More about travels