Travel

Just wanna visit Skåne

Tips på saker att göra kring Arild på Kullahalvön

Förra året spenderade vår bloggare Christin några dagar på Kullahalvön. Med Arild som utgångspunkt frågade hon efter tips att fylla dagarna med och fick flera bra att ha i bakfickan nästa gång man är på besök i Skåne. Här samlade hon alla tips som ni rekommenderade i en enkel lista att plocka från.

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT ANOTHER PLACE

Brev från Berlin: en drömdag

Nu har det kommit brev från Berlin igen. Eller i alla fall drömmen om Berlin. Något att längta efter, spara och plocka fram när allt är som vanligt igen. Här kommer berlinbon Evas bästa tips till en perfekt dag i storstaden. 

Läs mer

Just wanna read a blog

Just wanna hemester

Husbilssemester i Sverige

Varmt om vår bloggare Kajsas hjärta ligger husbilssemester. Här bjuder hon på förra årets runda som verkligen passar extra bra i år. Om man inte fångar sommaren i en spontanresa och kastar sig direkt i bilen är det en tur vi definitivt tror man kan färglägga sensommaren och tidig höst med. Har man tur kanske man får de bästa ställena för sig själv när vardagen så småningom är igång igen.

Läs mer

Just wanna read a blog

Just wanna travel

Tulpanrikt i tulpanriket

Tulpansäsongen är över för i år men vissa drömmar går att spara år efter år. För varje vår blommar tulpanfälten i Holland och att cykla bland miljontals tulpaner mellan Amsterdam och Haag måste ju helt klart vara alldeles underbart. Här delar trädgårdsingenjören och journalisten Cecilia Karlsson med sig av sin upplevelse av de berömda tulpanhaven.

Läs mer

Just wanna travel

Sju anledningar till att resa själv

Det kanske inte alltid spelar så stor roll vart man reser, utan varför. Man kan vilja resa av olika anledningar helt enkelt. Vår bloggare Vicky påminner oss i ett gammalt, men fortfarande lika bra, inlägg om varför det kan vara fint att våga resa helt själv någon gång ibland.

Läs mer

Just wanna read a blog

Just wanna travel

RESEGUIDE: mitt san francisco.

Vår bloggare Vicky är stationerad i San Francisco sen många år tillbaka. Och vad är bättre än att få tips från någon som bor där? Stor stad, många tips förstås men vi gillar alltid de personliga tipsen lite mer. Här är Vickys.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE WEEKEND

Nørrebro i Köpenhamn, Superkilen, Grød och Pizza

Köpenhamn är alltid en bra idé! De klassiska tipsen i all ära men ibland är det kul att testa något nytt. Nørrebro är ett härligt område med mysiga butiker, caféer och hygge när det är som bäst. Här finns allt en lördag behöver. Missa inte vår bloggare Christins aka Midis härliga tips.

Läs mer

Perfekt guide för dig som vill utgå från Reykjavik

Perfekt guide för dig som vill utgå från Reykjavik

Vi drömmer om att åka till Island! Unik, storslagen och knäpp natur verkar vara tre ingredienser för en helt underbar resa. Vår bloggare Anna María är dessutom halvt isländsk och vet precis vart man ska åka. Här är hennes bästa tips.

Läs mer

Just Wanna Read More about travels