Teamet

Just wanna know who’s behind all this?

Foto: Hanna Skoog

Christin Clausen-Bruun är utbildad kommunikatör och digital strateg med lång erfarenhet av influencer marketing och har ett gediget nätverk inom sociala medier. Älskar internet och är något av en expert på att skapa kreativt och personligt innehåll som når ut och skapar engagemang.  Christin är VD, grundare och strategisk ansvarig för JWHF. Kontakt: christin@justwannahavefun.se

Lina Andersson har jobbat 20 år i kommunikationsbranschen som kreatör och Art director. Är delägare och en av grundarna till kommunikationsbyrån Garbergs Malmö. Har även grundat smyckes- varumärket Lite Kalabalik. Bloggat i snart tio år, senaste på Lovely Life. Älskar att skapa riktigt bra, kreativt och relevant content. Lina är  medgrunadare av JWHF.

Sanna von Gertten brinner för att bygga starka varumärken och skapa kommunikation som väcker känslor. De senaste åren med fokus på det digitala i form av webbplatser, kampanjer och sociala mediestrategier. Sanna har jobbat med allt från globala varumärken som Lufthansa och Tarkett till start-ups som Soapery och TeaJunkie. Hos JWHF jobbar hon med planering och styling av våra event men är även ett värdefullt strategiskt bollplank.
Kontakt: sanna@justwannahavefun.se

Just Wanna Be Together

Vår devis är att desto fler, desto bättre. Så varje vecka bjuder vi in gästkrönikörer som delar med sig av sitt perspektiv av livet. Vi älskar personliga historier och vill bejaka livets alla nyanser. Världen är full av kreativa, härliga människor. Vill du skriva för JWHF? Mejla oss gärna på team@justwannahavefun.se. 

#JWHFkrönikör