Teamet

Just wanna know who’s behind all this?

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Just Wanna Have Fun (JWHF) grundades i maj 2018 av Christin Clausen-Bruun och Lina Andersson. Idag drivs JWHF av Christin.

Christin Clausen-Bruun är utbildad kommunikatör och digital strateg med lång erfarenhet av influencer marketing och har ett gediget nätverk inom sociala medier efter 10 år som bloggare. Älskar internet – alltid med fokus på att skapa kreativt och personligt innehåll som når ut och skapar engagemang. Christin är grundare och strategisk & konceptuellt ansvarig för JWHF. Kontakt: christin@justwannahavefun.se

Jenny Brandt Grönberg är frilansande fotograf och kreatör. Jobbat för tidningar som Family Living, Plaza Interiör och MILK. Hon har fotograferat två böcker och bloggar sen länge. Hon har även grundat den populära kursen ”kreativ struktur”. Hos JWHF bloggar hon såklart men fotograferar även olika reportage till JWHF och våra sociala medier.

Sanna von Gertten

Sanna von Gertten brinner för att bygga starka varumärken och skapa kommunikation som väcker känslor. De senaste åren med fokus på det digitala i form av webbplatser, kampanjer och sociala mediestrategier. Sanna har jobbat med allt från globala varumärken som Lufthansa och Tarkett till start-ups som Soapery och TeaJunkie. Hos JWHF jobbar hon med planering och styling av våra event men är även ett värdefullt strategiskt bollplank.
Kontakt: sanna@justwannahavefun.se

 

Just Wanna Be Together

Vår devis är att desto fler, desto bättre. Så varje vecka bjuder vi in gästkrönikörer som delar med sig av sitt perspektiv av livet. Vi älskar personliga historier och vill bejaka livets alla nyanser. Världen är full av kreativa, härliga människor. Vill du skriva för JWHF? Mejla oss gärna på team@justwannahavefun.se. 

#JWHFkrönikör