Vårt team

JWHF Production 

 

JWHF redaktörer

 

Chefredaktör
Christin Clausen-Bruun är kommunikatör och digital strateg med lång erfarenhet av bland annat digitala kulturer, content production och influencermarketing. På Just Wanna Have Fun verkar Christin som chefredaktör och ansvarar övergripande för plattformens redaktionella innehåll samt det strategiska arbetet med att utveckla JWHFS varumärke och långsiktiga utveckling. 

Kontakt: christin@justwannahavefun.se

Redaktör
Sandra Bergström är copywriter och digital strateg med bred bakgrund inom content marketing och digital marknadsföring och har tidigare arbetat med varumärken som Serneke, Interflora och RFSL. Som redaktör på Just wanna have fun ansvarar Sandra ihop med Christin för innehållet på plattformen samt rekryteringen av nya bloggare och krönikörer.

Kontakt: sandra@justwannahavefun.se 

 

Vänner till JWHF 

JWHF productions samarbetar med flera duktiga kreatörer inom sitt område och erbjuder enkelt en komplett arbetsgrupp till olika uppdrag inom redaktionella annonser, events och PR.

 

JWHF Illustration: Mari Berström är en stockholmsbaserad illustratör och art director. Jobbat för varumärken som Adidas, H&M, Libro och Visit Sweden.

JWHF motiondesign: Hugo Bergström är en teknisk illustratör och motiondesigner, som skapar rörlig grafik och animation.

JWHF foto: Jenny Brandt Grönberg är frilansande fotograf och kreatör. Jobbat för tidningar som Family Living, Plaza Interiör och MILK.

JWHF foto: Lina Arvidsson är frilansade fotograf vars vision är stilrena bilder som fångar ögonblick i all sin enkelhet. Med ett öga för detaljer som gör den stora skillnaden.

JWHF foto: Hanna Skoog är frilansande fotograf och grafisk designer. Fotar med känsla och fångar essensen av tillvaron i sin kamera.

JWHF event: Sanna von Gertten.  Art director och stylist som varit med och utvecklat JWHF’s event.

Just Wanna Be Together

Vår devis är att desto fler, desto bättre. Så varje vecka bjuder vi in gästkrönikörer som delar med sig av sitt perspektiv av livet. Vi älskar personliga historier och vill bejaka livets alla nyanser. Världen är full av kreativa, härliga människor. Vill du skriva för JWHF? Mejla oss gärna på team@justwannahavefun.se.

#JWHFkrönikör