Vårt team

JWHF Production 

JWHF redaktörer

 

Chefredaktör
Christin Clausen-Bruun är kommunikatör och digital strateg med lång erfarenhet av bland annat digitala kulturer, content production och influencermarketing. Christin grundade Just Wanna Have Fun 2018 tillsammans med Lina Andersson. Mellan 2019-2021 drev Christin JWHF på egen hand. Christin var verksam som chefredaktör och ansvarade för plattformens redaktionella innehåll. Hon hade öven det övergripande ansvaret över det strategiska arbetet med att utveckla JWHFS varumärke.
JWHF kärekshistora tog slut våren 2021.

Idag bloggar Christin för Allers och är en av BAAMS profiler, ni hittar hennes nya blogg här.
Kontakt: hello@christinclausenbruun.se

Vänner till JWHF 

JWHF productions samarbetade med flera duktiga kreatörer inom sitt område och erbjöd enkelt en komplett arbetsgrupp till olika uppdrag inom redaktionella annonser, events och PR.

 

JWHF content: Sandra Bergström var redaktör och content producer för JWHF och jobbar idag som copywriter för Ica Reklam.

JWHF Illustration: Mari Berström är en stockholmsbaserad illustratör och art director. Jobbat för varumärken som Adidas, H&M, Libro och Visit Sweden.

JWHF motiondesign: Hugo Bergström är en teknisk illustratör och motiondesigner, som skapar rörlig grafik och animation.

JWHF foto: Jenny Brandt Grönberg är frilansande fotograf och kreatör. Jobbat för tidningar som Family Living, Plaza Interiör och MILK.

JWHF foto: Lina Arvidsson är frilansade fotograf vars vision är stilrena bilder som fångar ögonblick i all sin enkelhet. Med ett öga för detaljer som gör den stora skillnaden.

JWHF foto: Hanna Skoog är frilansande fotograf och grafisk designer. Fotar med känsla och fångar essensen av tillvaron i sin kamera.

JWHF event: Sanna von Gertten.  Art director och stylist som varit med och utvecklat JWHF’s event.