Style

Just wanna talk style

My style: Ebba

Vi älskar vanliga människor i vanliga kläder och denna gången har vi träffat Ebba. Ebba pratar stilregler, klädkoder och inspirerar oss till att planera våra outfits.

Läs mer

I SAMARBETE MED GRANDPA STORE

All dressed up and ready to go

Vi har parat ihop oss med Grandpa Store och tagit oss ann våren i Malmö. Med förhoppningen att inspirera till sin egen ton, färgstarka eftermiddagar i vårsolen och en hatt på sne med en kaffe i handen. Hela tiden klädd i garderobens bästa förstås. Happy vår!

Läs mer

Just wanna look at something pretty

A wedding story

Våren 2020 blinkade verkligen i rött. Inställt och omställt har duggat tätt, ofta med en ton av besvikelse såklart. Inte minst för många brudpar som får längta lite till. Men kanske finns det de brudpar vars bästa tid är nu. Litet och nätt men fortfarande en lika stor dag för det. Oavsett, så tänkte vi på er alla. Er som vill nu, som vill på ert sätt men också till er som väntar på sen, när vi får dansa i grupp igen. Vår bröllopshistoria kom helt enkelt till när vi fick höra om era historier där ute. Så vi tog chansen att förhoppningsvis få inspirera - hur än er kärlek ser ut.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA FEEL STYLISH OR JUST SOMETHING

You may say I’m a dreamer

Vi gör oss fina inför våren, drömmer om sommaren, ställer oss i en rabatt och hoppas på att du känner för att göra det du med. En hyllning till våren i bilder, till er, till fortsatt modeglädje och med förhoppningen att gro ett frö till att våga vara lite mer av sig själv. Alla får plats när vi dagdrömmer. Välkomna in till vår version av våren.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA READ ABOUT FUN AND FASHION

Paljetter, accessoarer och just have some fun god damit!

En dag när solen sken begav vi oss ut i vårt älskade Malmö. För att fylla vardagen med platser vi älskar, känslor vi längtar efter och modeglädjen vi bara vill ha mer av. Ett fullsmockat inlägg med inspiration när man behöver det som mest. Förhoppningsvis lockar det till att plocka fram alla paljetter man har i garderoben, vara lekfull med bortglömda accessoarer igen och strosa runt i sina finaste kläder precis när man vill. En dos av ren och skär livslust och en personlig tolkning av kraften i mode.

Läs mer

JUST WANNA LISTEN TO SOMETHING

Om färgglädje, inspiration och JWHF Style Challenge

Vi har pratat i radio om vår härliga plats på nätet som vi delar tillsammans med er! I mellandagarna besökte vi P4 i Malmö och pratade om hur JWHF startade, färgglädje och vår färgstarka, digitala modeshow JWHF Style Challenge. This is where the fun stuff happens och vi ser framemot ännu fler färgstarka ögonblick 2020.

Läs mer

Just wanna have fun

JWHF <3 Blaou

Vissa veckor är bättre än andra och detta var sannerligen en av dem. Vi må älska internet men lika härligt tycker vi det riktiga livet är. Bäst blir det när de två flyter ihop, tycker vi! Så under en kväll slog JWHF ihop sig med barnklädesmärket Blaou och bjöd på en färgstark kväll i Malmö. Härligt, ärligt och riktigt kul. Tack till alla som kom och gjorde kvällen med oss!

Just wanna read a blog

JUST WANNA LOOK PRETTY

Gravidkläder

Mode är mer än bara kläder. Det är en känsla, ett personligt uttryck och kanske till och med en symbol för en viss tid i livet? Det är inte alltid helt lätt att hitta rätt varken i sin egen kropp eller i garderoben när man är väntar barn. Men visst vill man ändå kunna känna sig fin även när saker ändras. Här är Kajsas bästa tips till hur man kan tänka kring och använda sin garderob när man är gravid.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA READ ABOUT FASHION

Carin Wester om Åhlens, inspiration och den nya satsningen med Minimarket

De senaste par åren har Carin Wester gjort succé med hennes kollektioner för Åhlens. Från och med i år är hon dessutom ny modechef för Åhlens och är nu med och utvecklar hela modesortimentet! Senast ut är samarbetet med barnklädesmärket Minimarket som nyligen släppts i en ny tappning. Här är några snabba frågor med Carin Wester om jobbet på Åhlens.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA HAVE SOME NICE SHOES

Rebecca Björnsdotter – jag ska bli Sveriges Jimmy Choo

Alla från Lady Gaga till Kronprinsessan har burit hennes skor och snart visar hon sin senaste kollektion på modeveckan i Stockholm. Inspirerad av natur och nordisk historia har Rebecca Björnsdotter satt Sverige på skokartan med sin unika och exklusiva design. Vi har träffat designern bakom märket och fått en inblick hur det kom sig att hon satsade på just skor, framgångarna och den stundande modeveckan, men också hur det är att vara ung, ny och kvinna i modebranschen.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA HAVE A DRESS WITH DOTS ON

Prickiga klänningar och hur man kan styla dem

Prickiga klänningar har ett oförtjänt rykte av att vara för sockersöta. Med rätt styling, siluett och mönstermix så kan man trolla fram en cool och personlig look. Här är våra favoritprickar just nu!

Läs mer

JUST WANNA HAVE MY OWN STYLE

Länge leve den osäkra stilen

När andra pratar om stilrena outfits slår Julia ett slag för den som är helt tvärtom och uppmanar till att låta magkänslan vara närvarande i allt du gör - även när du klär på dig. Istället för säker stil så inspirerar Julia till att hitta den lekfulla och modiga stilen. Den som är bara din.

Läs mer

Just wanna have a fun suit

I höst och vinter ska jag bära kostym!

Kostymer behöver varken vara tråkiga eller högtravande - eller gubbiga för den delen. Lina slår ett slag för den lekfulla kostymen och visar hennes favoriter i höst. Våga färg, mönstermixa och styla sommarklänningen med en kavaj så håller den ända till vinter!

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE SKIRT

Roliga och härliga kjolar till sommaren

Kjolen har alltid kul - inte minst på sommaren! Vi tipsar om sex färgstarka kjolar som du kan bära hela sommaren, till varje tillfälle och långt in på hösten.Våga shoppa i din egen garderob och testa olika kombinationer. Vi tipsar om olika sätt du kan styla kjolen och så har vi samlat era bästa råd mot baksidan av sommarbenen och kjolmodet: skavsår på innerlåren.

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME FLOWERS IN MY HAIR

Blommor i håret

Det må dröja till nästa midsommar, men blommor i håret är alltid en bra idé! Med en kärlek till småskalighet, ekologi, en hållbar framtid driver hon och maken företag tillsammans med deras egna blomsterodling i fokus. Medan andra förbannar sig över kirskål i rabatten sätter blomsterkreatören Paulina Velobloom det i håret. Här ger hos hon oss sina bästa sista- minuten – tips till hur man enkelt fixar blommor till håret.

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME COLORFUL ACCESSORIES

Hårpynt och andra färgstarka accessoarer

Håraccessoarer seglar snabbt upp på måste-ha-listan. Färgstarka hårklämmor och bobby pins gör din necessär till en härlig godispåse! Men framför allt är det ett enkelt och lekfullt sätt att föra in mer färg i din garderob.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA CELEBRATE

This is were the fun stuff happens

Välkommen till vårens roligaste fest. Och stans färgstarkaste gäng. Efter månader av hårt slit och långa arbetstimmar kunde vi äntligen fira våra nya, härliga sajt Just Wanna Have Fun tillsammans med ett gäng lika strålande personer. Vilken kraft det blir när alla samlas, stöttar, peppar och hejar. Idéer kläcks och vänskaper tar fart. Den absolut bästa kombinationen. Precis där JWHF började.

Läs mer

JUST WANNA SAY THANK YOU

It takes a village to make a party

En bra fest varar i flera dagar, sägs det! Och vår lanseringsfest är inget undantag. Vi njuter fortfarande av denna ljuva och färgstarka sommarkväll. Men det krävs förstås en hel del för att få ihop en sådan fantastiskt kväll, så några tack för all ovärderlig hjälp är på sin plats!

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME MORE COLOR IN MY WARDROBE

Våga mönstermixa och testa dig fram

Vi har hälsat på i Malmös härligaste klädbutik för lite vårinspiration. För kläderna såklart men mest för kreativiteten och den tillåtande inställningen till mode som genomsyrar butiken. Att det ska vara kul! Vår filosofi är att man kommer långt med att våga testa sig fram och i detta inlägg hoppas vi på att kunna inspirera till att se på sin garderob med nya ögon.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE SHOE

Tips till den perfekta sommarsko garderoben

Vad har man på fötterna när det är hundratjugo grader varmt men ändå vill vara stylish på kontoret? Det vet Lina som är något av en skofantast och spenderar dagarna på en byrå. Missa inte hennes godispåse till skogarderob!

Läs mer

Just wanna have a nice dress

9 vanliga klänningar som funkar under och efter graviditeten

Det är inte alltid det lättaste att hitta fina, sköna och bekväma kläder när man är gravid. Extra utmaning när man försöker vara smartare både ekonomiskt och hållbart samtidigt. Därför gillar vi Anna Marías inlägg lite extra. Varsågod, nio klänningar du kan ha både under och efter graviditeten.

Läs mer

Just Want to get to know Crazyflowerlady some more

Vem är Crazyflowerlandy?

Vi känner hennes främst som Crazyflowerlady på Instagram där hon dagligen inspirerar med sina vackra och stämningsfulla bilder. Ljuvliga buketter, romantiska stilleben och med ett öga för vintage så blir vi minst sagt nyfikna och vill veta mer. För bakom varje bild finns ju alltid en extraordinär person. Välkomna till Erikas värld!

Läs mer

Just Wanna Read More about style