Style

Just wanna have fun

JWHF <3 Blaou

Vissa veckor är bättre än andra och detta var sannerligen en av dem. Vi må älska internet men lika härligt tycker vi det riktiga livet är. Bäst blir det när de två flyter ihop, tycker vi! Så under en kväll slog JWHF ihop sig med barnklädesmärket Blaou och bjöd på en färgstark kväll i Malmö. Härligt, ärligt och riktigt kul. Tack till alla som kom och gjorde kvällen med oss!

Just wanna read a blog

JUST WANNA LOOK PRETTY

Gravidkläder

Mode är mer än bara kläder. Det är en känsla, ett personligt uttryck och kanske till och med en symbol för en viss tid i livet? Det är inte alltid helt lätt att hitta rätt varken i sin egen kropp eller i garderoben när man är väntar barn. Men visst vill man ändå kunna känna sig fin även när saker ändras. Här är Kajsas bästa tips till hur man kan tänka kring och använda sin garderob när man är gravid.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA READ ABOUT FASHION

Carin Wester om Åhlens, inspiration och den nya satsningen med Minimarket

De senaste par åren har Carin Wester gjort succé med hennes kollektioner för Åhlens. Från och med i år är hon dessutom ny modechef för Åhlens och är nu med och utvecklar hela modesortimentet! Senast ut är samarbetet med barnklädesmärket Minimarket som nyligen släppts i en ny tappning. Här är några snabba frågor med Carin Wester om jobbet på Åhlens.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA HAVE FUN WITH FASHION

Just wanna say thanks

Hurra för vår härliga modeutmaning #JWHFstylechallenge - vilken kraft det blev! Tack vare er! Tack för att ni inspirerade, delade och hade kul med oss. Som en enda stor fest mitt i allas garderober. Så fantastiskt och ett bevis på att mode är ibland mycket mer än bara kläder.

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT STYLE

Jag har en kilt

Vi älskar kraften i mode och människorna som bär dem. För ibland kan det vara så mycket mer än bara kläder. Vilket vår senaste gästkrönikör Jasmin Jahja gestaltar så väl i sin varma och personliga krönika – om hur en kilt tog henne både till New York och artisten Robyn. Men framför allt är det en krönika om vad som kan hända när man står upp för och fortsätter vara sig själv.

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME NICE SHOES

Rebecca Björnsdotter – jag ska bli Sveriges Jimmy Choo

Alla från Lady Gaga till Kronprinsessan har burit hennes skor och snart visar hon sin senaste kollektion på modeveckan i Stockholm. Inspirerad av natur och nordisk historia har Rebecca Björnsdotter satt Sverige på skokartan med sin unika och exklusiva design. Vi har träffat designern bakom märket och fått en inblick hur det kom sig att hon satsade på just skor, framgångarna och den stundande modeveckan, men också hur det är att vara ung, ny och kvinna i modebranschen.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA HAVE A DRESS WITH DOTS ON

Prickiga klänningar och hur man kan styla dem

Prickiga klänningar har ett oförtjänt rykte av att vara för sockersöta. Med rätt styling, siluett och mönstermix så kan man trolla fram en cool och personlig look. Här är våra favoritprickar just nu!

Läs mer

JUST WANNA HAVE MY OWN STYLE

Länge leve den osäkra stilen

När andra pratar om stilrena outfits slår Julia ett slag för den som är helt tvärtom och uppmanar till att låta magkänslan vara närvarande i allt du gör - även när du klär på dig. Istället för säker stil så inspirerar Julia till att hitta den lekfulla och modiga stilen. Den som är bara din.

Läs mer

Just wanna have a fun suit

I höst och vinter ska jag bära kostym!

Kostymer behöver varken vara tråkiga eller högtravande - eller gubbiga för den delen. Lina slår ett slag för den lekfulla kostymen och visar hennes favoriter i höst. Våga färg, mönstermixa och styla sommarklänningen med en kavaj så håller den ända till vinter!

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE SKIRT

Roliga och härliga kjolar till sommaren

Kjolen har alltid kul - inte minst på sommaren! Vi tipsar om sex färgstarka kjolar som du kan bära hela sommaren, till varje tillfälle och långt in på hösten.Våga shoppa i din egen garderob och testa olika kombinationer. Vi tipsar om olika sätt du kan styla kjolen och så har vi samlat era bästa råd mot baksidan av sommarbenen och kjolmodet: skavsår på innerlåren.

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME FLOWERS IN MY HAIR

Blommor i håret

Det må dröja till nästa midsommar, men blommor i håret är alltid en bra idé! Med en kärlek till småskalighet, ekologi, en hållbar framtid driver hon och maken företag tillsammans med deras egna blomsterodling i fokus. Medan andra förbannar sig över kirskål i rabatten sätter blomsterkreatören Paulina Velobloom det i håret. Här ger hos hon oss sina bästa sista- minuten – tips till hur man enkelt fixar blommor till håret.

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME COLORFUL ACCESSORIES

Hårpynt och andra färgstarka accessoarer

Håraccessoarer seglar snabbt upp på måste-ha-listan. Färgstarka hårklämmor och bobby pins gör din necessär till en härlig godispåse! Men framför allt är det ett enkelt och lekfullt sätt att föra in mer färg i din garderob.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA CELEBRATE

This is were the fun stuff happens

Välkommen till vårens roligaste fest. Och stans färgstarkaste gäng. Efter månader av hårt slit och långa arbetstimmar kunde vi äntligen fira våra nya, härliga sajt Just Wanna Have Fun tillsammans med ett gäng lika strålande personer. Vilken kraft det blir när alla samlas, stöttar, peppar och hejar. Idéer kläcks och vänskaper tar fart. Den absolut bästa kombinationen. Precis där JWHF började.

Läs mer

JUST WANNA SAY THANK YOU

It takes a village to make a party

En bra fest varar i flera dagar, sägs det! Och vår lanseringsfest är inget undantag. Vi njuter fortfarande av denna ljuva och färgstarka sommarkväll. Men det krävs förstås en hel del för att få ihop en sådan fantastiskt kväll, så några tack för all ovärderlig hjälp är på sin plats!

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME MORE COLOR IN MY WARDROBE

Våga mönstermixa och testa dig fram

Vi har hälsat på i Malmös härligaste klädbutik för lite vårinspiration. För kläderna såklart men mest för kreativiteten och den tillåtande inställningen till mode som genomsyrar butiken. Att det ska vara kul! Vår filosofi är att man kommer långt med att våga testa sig fram och i detta inlägg hoppas vi på att kunna inspirera till att se på sin garderob med nya ögon.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE SHOE

Tips till den perfekta sommarsko garderoben

Vad har man på fötterna när det är hundratjugo grader varmt men ändå vill vara stylish på kontoret? Det vet Lina som är något av en skofantast och spenderar dagarna på en byrå. Missa inte hennes godispåse till skogarderob!

Läs mer

Just wanna have a nice dress

9 vanliga klänningar som funkar under och efter graviditeten

Det är inte alltid det lättaste att hitta fina, sköna och bekväma kläder när man är gravid. Extra utmaning när man försöker vara smartare både ekonomiskt och hållbart samtidigt. Därför gillar vi Anna Marías inlägg lite extra. Varsågod, nio klänningar du kan ha både under och efter graviditeten.

Läs mer

Just Want to get to know Crazyflowerlady some more

Vem är Crazyflowerlandy?

Vi känner hennes främst som Crazyflowerlady på Instagram där hon dagligen inspirerar med sina vackra och stämningsfulla bilder. Ljuvliga buketter, romantiska stilleben och med ett öga för vintage så blir vi minst sagt nyfikna och vill veta mer. För bakom varje bild finns ju alltid en extraordinär person. Välkomna till Erikas värld!

Läs mer

Just Wanna Read More about style