2019-06-06

Vrålande barn och vägkantsbukett


Vad mycket ångest ni har!
Så mycket kommentarer och dm:s på instagram sen jag postade mitt senaste inlägg. ALLA verkar ha ångest. Det visste jag ju redan men fan vad bra det är att prata om sin ångest ibland. Skrattar åt våra orimligheter och liksom känner att hälften av ångesten försvinner samtidigt som vi skrattar åt den.

IALLAFALL.
Livet. Det pågår ju.

Va fin bild absolut men sanningen är att Betty hade hoppat över vilan på förskolan och var 100% på bristningsgränsen när jag hämtade henne.
A l l t var fel.
Men jag hade tyvärr bestämt att jag skulle plocka blommor på vägen vilket Betty inte hade bestämt.
Slutade absolut med att jag satt på huk medan hon satt på mina axlar och vrålade….. MEN DET VAR DET JU VÄRT.

Nu har jag precis avslutat dag nio på elva dagar på jobbet. Kör på en vecka till innan jag går på FYRA veckor semester. Men innan dess ska jag se till att hinna bygga den där bokhyllan jag TJATAT om. Ska visa det snart!

OCH FÖRESTEN!
Följer ni mig på instagram? Gör det tycker jag! @reivinger
Puss och tack för att ni peppar så fint!

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.