2019-04-08

Koriander, selfieljus och pappor i tracksuit

Kolla vad långt hår jag fått!? Chockad varje gång jag råkar ha utsläppt.
Kolla också vad bra selfieljus vi har i vårt vardagsrum – perfekt ju.

Jobbar ju söndagar ganska ofta och det bästa med det är att jag slutar tidigt. Vi brukar försöka ringa in min mamma som barnvakt så att jag och Olof kan göra något KUL innan Betty ska lägga sig så att inte hela helgen blir jobbjobbjobb.
Senaste veckorna har ju det blivit ganska lite KUL och mycket sjukdom, flytt och ja ni vet ju.

Så vi gick till 7:ans ölhall. En klassiker i Göteborg. Ser ni golvet. ÄLSKAR. Hade velat ha exakt samma i hallen, badrummet och köket.

Gick vidare till ViViet i vasastan som vi försökt ta oss till hur länge som helst. Ryktet säger ”pissbra mat” och det är allt jag vill ha.

Kom dit innan öppning så vi kollade på alla sjuka husfasader som ju finns i vasastan, tio min innan öppning var det KÖ in? På en söndag? Bra betyg. 

Började med en otrolig drink med koriander! Förstår ju att detta inte känns lockande för den otroliga gruppen som inte gillar koriander men det fanns såklart annat. Vi älskade iallafall denna!

OTROLIG Bhan mi! 10/10

Så FINT? Också så gott. Välbalanserat och liksom perfekt mängd av allt. Som att varje tugga var portionerad. Men också. Så trevlig service, avslappnad och självsäker. Här vet dom vad dom gör och dom gör det bra. Liten meny, inget skryt.
Och en given, vad jag tror pappa, i tracksuit som tog bra och viktiga varv i restaurangen. Gjorde punktinsatser så som att byta plats på vaser osv. Viktig!

Gå dit, ni kommer Inte bli arga.

 

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.