2019-04-05

Drömmen om starka armar

En sak som jag TROR krockar med folks fördomar om mig är att jag älskar att träna.
KÄNNS som att folk har en bild av att jag är en sån som tycker att träning är töntigt? Meeen det kanske också är för att en av mina starka personligheter är att jag spelar mycket på att överdriva mina negativa känslor för typ allt? JAJA.
Så e inte fallet.
HELVETE vad jag har njutit av att vara frisk de senaste veckorna. Varit TIMMAR på gymmet. Tagit bilder och synat musklernas återkomst.
En stor del av att träna på gym är att tuffa mig, går in i karaktär, tar plats bland de fria vikterna och spelar självsäker styrkelyftare. Vill att folk ska se mig som en riktigt stark träningsperson.
Tappade tyvärr en skivstång på ansiktet och rakt ner på bröstkorgen när jag körde bänkpress häromdagen. Fick ta kraft typ tre gånger innan jag fick upp skiten så jag antar att jag måste byta gym nu när jag avslöjat att jag en precis lika svag som jag ser ut.
Kul så länge det varade!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.