2019-04-04

Saker jag köpt

Håller på med ett projekt som jag också har ägnat mig åt kanske 15 gånger tidigare utan att lyckas.
Jo, jag rensar skiten ur min garderob.
Är skoningslös, varje gång tanken ”denna kan va skön att sova i” dyker upp så blir det raka spåret till sälj&skänk-högen. Missförstå mig helt rätt nu, jag är inte en person med enorm garderob. Kan Verkligen relatera noll procent till folk som säger ”hittade denna, hade inte en aning om att jag hade den haha” – jag vet Exakt vad jag har.
Men.
Jag hatar saker. Hatar allt som är överflödigt.
Vill ha en garderob med fem outfits och allt som ingår i dom ska va i FINA jävla material. TRÖTT på sladdrig tshirt med tre år gamla sneakers som skapar stilen ”14årig skejtare”. Slut på det.

Ringar – enda smycket jag bär utan att känna mig utklädd. Har någon form av dessa varje dag.
Stickad ulltröja – Har rensat ut minst tio stycken som antingen har tappat formen eller är i kass material. Tänker att jag ska ha tre som jag älskar istället för tjugo som jag gillar.
Köpte på 50% på Arket!
Bok – Prioriterar sällan att läsa men försöker ta tid till det. ENKELT när böcker av denna kvallisort dyker upp. Har inte läst en rad än men man fattar ju att denna kommer att skölja över en. Över mig iallafall.

Vårkappa!
Som ser exakt likadan ut som min vinterkappa!
Har kollat på just denna i många år men snälla rara tyvärr för dyr för mig men så gick jag med i facebookgruppen Labels we love och hittade den efter tre dagar av maniskt scrollande. SKRÖT för Olof om hur snygg jag var i den pga sån e jag.

Slut på konsumtion!

9
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

John

Kappan är 🔥

sarahreivinger

JOJO, tyvärr har den bananklet och kebabsås på sig nu men AJA

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.