2019-04-03

Drömmattan är funnen

Vi har ju som sagt flyttat vilket också upptar exakt all min tankeverksamhet, inte flytten då utan det som följer med att flytta – inredning av ett nytt hem.
Jamen snälla rara kan du VISA något eller vad är det frågan om?
Vi ska ju platsbygga minst en sak i varje rum pga orkar inte kompromissa med vad vi vill ha och eftersom att vi ska bygga själva så tar det…. jamen det tar lite tid.
Viket också betyder att vi liksom inte har någonstans att packa upp våra saker pga allt vi ska bygga är någon form av förvaring. JAJA.

Har jag berättat att Olof jobbar som gymnasielärare och fram till för två månader sedan kombinerade det med att jobba natt två dagar i veckan? Nu är det bara en dag i veckan (BARA!). Jag jobbar ju inom handeln vilket absolut betyder sovmorgon men också sena kvällar och jobbhelger.
SVÅRT SCHEMA.
Men en sak jag ändå orkat med är att byta mattor och HÅLLA PÅ kring de ytor vi inte ska platsbygga något på.
Låt oss se tillbaka till dag tre i lägenheten:

Har stört mig på denna mattan pga för platt, för lite naturmaterial men främst har jag stört mig på att mattan skar sig till bordet OCH soffan. Lampan funkade inte heller pga för liten för rummet och problemen har, som ni förstår, varit enorma.

Blev därför så OKLÄDSAMT glad när min kollega visade mig en riktigt ful produktbild på denna matta pga har letat efter EXAKT denna i flera månader. Jaja, har hittat typ två till samma pris som min årslön men aldrig någon jag rimligtvis skulle ha råd med.

LÄTTAD över att bordet nu blev så som jag visualiserade mig det när jag vrålade att Olof skulle buda fort som FAN när han hittade det på auktion. Funkade NOLL procent med den mörka mattan men funkar 100% med den nya ljusa? Väl?

Visualisera nu en inbyggd bokhylla mittemot och mig strida runt i en SVAL sommardress. TREVLIGT!

16

Kommentera

Elvira

Varifrån kommer den nya mattan? Superfin!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.