2019-03-21

Plåtmat

Skrev ju igår om återkomsten av min energi? Det bästa med det är ju att jag faktiskt orkar laga mat som inte är ”pasta med sås” ibland. OBS! Älskar pasta med sås men älskar också potatis. Och sallad. Men mest av allt så älskar jag ju faktiskt att laga mat. Laga ny mat. Gärna svår. Men oftast snabb, enkel men god mat.

En sak som jag alltid har haft som middagsklassiker är PLÅTMAT. Så hur glad tror ni att jag blev när jag träffade Julia i Malmö för ett par veckor sedan och fick hennes bok plåtmat .
Älskar den! Delvis för att Julia är sjuk i huvudet och fotade allt på en frostig balkong? Själv? Maten frös till is?
Men också för att man ju fastnar i att göra sammasammsamma. Men nu använder jag boken som ett instagramflöde, scrollar mig genom bilder och bah JAHA, detta är också en god kombination den tar vi. Så står man och river typ äpple som man blandar med senap och turkisk yoghurt för man hade inte majonäs som receptet sa och det blir så gött? TREVLIGT.

Tycker ni ska köpa en till er själva men OCKSÅ som present? Flyttahemifrånpresent? OJOJ vad bra, tacka mig sen. JAJA. Och Julia då.

 

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.