2019-03-12

Vi har flyttat till våningen!

Vi har flyttat!
Aldrig varit så glad över att Olof övertalade mig om att vi ska ha flyttfirma pga att flytta upp för fyra trappor utan hiss är absolut inte drömmen.
I slutet av dagens nåddes vi av dagens första hinder – soffan går inte upp för trappan….
La ut den på blocket och försökte sluta tänka på att vi köpte den för två månader sedan…. 20 minuter senare bestämde vi oss för att det absolut visst gick att få upp soffan, skar sönder tyget på undersidan och monterade isär det. OCH DET GICK!

Har försökt fota i lägenheten MEN vi har ju inte fattat att vi behöver en stege för att nå upp till taket i denna lägenheten vilket betyder saknar en del … lampor. Ja och sen är det KAOS överallt. Känns ovärdigt att fota.
Iallafall!
Betty är överlycklig över att kunna springa runt runt runt MEN vi märker av att hon har nära till sammanbrott, vill inte till förskolan vilket är konstigt med tanke på att hon alltid springer in och skriker hejdå varje morgon vanligtvis. Pratar en del om att ”åka till lägenheten”. Hur gör man egentligen när man flyttar med barn som förstår men ändå inte förstår?

Vi provar iallafall möblering nu, vill gärna ha såhär tror jag. Mattan ska vi byta till en större och ljusare. Försöker måstå frestelsen i att riva bort plastmattan vilket ju är svårt för ni förstår ju att det kommer göra hela skillnaden. Men det får verkligen bli sen, har ont i varenda muskel efter en vecka dålig sömn, städ och packning.
Ska bygga en platsbyggd bokhylla på väggen jag fotar från först. Och köpa en stege.

Ge mig några dagar till så kör vi en ordentlig rundtur på Odinsgatan!

 

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.