2019-02-12

Jag har blivit lurad!

Har ju vrålat om att det har varit en ganska tuff vinter. Delvis för att jag sammanlagt har varit frisk cirka fyra veckor sen oktober (!!!), drabbats av vabbchocken och en del annat PISS som jag ju inte kan berätta om. KAN vara så att jag mår Mest piss för att jag inte kan berätta om varför jag mått piss? SPRÄNGS nämligen inombords av att vara tyst. AJA.
På torsdag är det alla hjärtans dag och det hade kanske inte spelat mig någon roll för jag får inre stress av den typen av dagar MEN det är också min och Olofs årsdag.. VILL FÖRSVARA detta med att vi inte VISSTE vilket datum det var när vi bestämde att vi var ihop för fyra år sedan.. Har iallafall varit väldigt bra eftersom att alla andra datum hade inneburit otroligt hög risk att vi glömmer bort vår årsdag. Spelar det någon roll om man gör det föresten? NJA va?

Iallafall.
Min kille lurade mig?!
Berättade att vi skulle göra ”något kul nästa vecka” när jag hade min dagliga monolog som går ut på att jag stirrar rakt in i väggen och säger typ ”måste sluta med ALLT jag gör. Ingenting betyder NÅGONTING och låt mig nu presentera hur jag Egentligen borde göra steg för steg och lyssna väldigt noga nu även om det är exakt samma presentation jag gav igår och i förrgår”.

Iallafall så PÅSTODS det att vi skulle åka och simma och Kanske gå på bio ”om vi hinner”. Lät 100% som en dröm för en person som aldrig mår bättre än när den är i vatten. Terapi och min kille FÖRSTÅR sig på mina behov – tänkte jag.
Sen råkade Olofs mamma försäga sig och berätta att vi skulle på spa och när jag blev tillsagd att packa tandborsten innan vi åkte så förstod jag att det var årsdag som skulle firas några dagar för tidigt och att vi skulle ha barnvakt över natten.
Ursäkta men har aldrig varit på spa innan? Är besatt nu och funderar på om man kan åka en gång i månaden?

Vi gjorde en spa…. eeeeh… ritual. Hängde runt i olika vatten, bastu(ar?) och vattenfotöljer i flera timmar innan vi absolut inte åt en trerätters pga ville enbart äta hamburgare i baren för det är ju vad man är sugen på efter att man badat?
Sov sen 11 goda timmar?

Tur det för när vi sen kom hem hann vi ställa ner väskorna, gjorde ett tappert försök till att ha ett telefonmöte som inte blev av innan förskolan ringde – MAGSJUKA.
Sen spydde Betty ner hela vardagsrummet och precis hela mig (ja HELA).
Sanerade sängen två gånger inatt och har nu ägnat hela dagen åt att tvätta sex maskiner och handtvätta den lilla mattan som absolut är  200x300cm, vad lätt det var? Kul det vore att bära den tvärs över gården till torkrummet lite oftare?!

Ska äta choklad och hoppas på att min tro på att jag är immun mot magsjuka faktiskt är en sanning för en sak som jag inte tänkt på det är att tvååringar inte förstår konceptet ”spy i hink”………….

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.