2019-01-08

Världens äldsta åttaklassare

Går i åttan och har tydligen haft JULLOV!
Nänä, oroa er ej, har knappt varit ledig i övriga forum pga jobbar inom handeln och där finns det inte något som heter jullov tyvärr.

Men vi har faktiskt hunnit med att åka till Öland vilket var 100% värt förutom att jag fick bihåleinflammation IGEN. Det är så sjukt att jag nu förträngt det men det är också orsaken till att vi knappt tog fler bilder än dessa och det är ju synd för Betty var jävla gullig i sin julpyjamas som hon hade från att hon kom till att vi åkte. Ärligt talat hade hon den tills vi kom hem till Göteborg igen.
Ja, snälla barn får resa i pyjamas?

Ansiktet utåt för valfri nässkölj och nässpray var jag ju tyvärr hela julen. Fin lugg också! Bokar klipptid nu för man behöver inte vara ansiktet utåt för psykbryt också.

Lämnade Öland och kom hem till våren. Jaja MEST togs jackan av för att jag STÖR mig på att alla mina bilder ser likadana ut från cirka oktober till mars. Dvs i samma jacka med olika skor och det är ärligt talat sinnessjukt att jag ens bryr mig om det men nu är det så.  Här glider vi runt i vad som snart är våra nya kvarter. Jaja det är ungefär en backe och en bro från vad som är vårt kvarter nu men det är ändå en annan STADSDEL!

Ungefär 16 timmar innan nyår blev jag frisk, det var som att kroppen ville vara schysst och ge mig en kväll av KUL. Och det blev precis det. KUL.
Våra kompisar Lina och Erik hade såklart styrt upp prick allt? Vi kom in till dukat bord?!
Här är en suddig bild som vittnar om att jag absolut var full redan innan förrätten vilket absolut är så jag hanterar att ha barnvakt varje gång. Sen var jag helt förstörd i en vecka (!) och HÄR ÄR VI NU.

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.