2018-12-19

Juice och förnekelsefas

Försöker rädda det som räddas kan i någon form av desperat försök till att bli frisk till jul. Inte för att jul är så jävla viktigt utan för att det är sista ledigheten vi har innan vi måste börja packa ner lägenheten inför flytt.

Visade sig att Bettys roligaste aktivitet är att göra juice vilket ju passar mig utmärkt eftersom att jag inbillat mig att just juice kommer att göra mig frisk.
Gör dom så äckliga det bara går pga av samma orsak som ovan.

Nu ska jag halsa denna juice och påbörja utrensning av vår lägenhet inför flytt.
Om ingenting går åt helvete så är det knappt en månad kvar tills vi flyttar och nej vi har absolut inte lyft ett finger kring det? Är det orimligt av mig att tänka att vi nog kan packa ihop på någon vecka eller så?  Det kan väl omöjligt ta så lång tid? Väl?
HAHA kan ni snälla påminna mig om detta inlägg när jag gråter ut i pressen om hur PRESSAD jag är pga så mycket med flytten.

Ett litet sidospår är att jag ärligt talat har haft lite svår att hitta vem jag ska vara i mitt bloggande. Vill ju inte vara EN sak men att vara spretig är tydligen också svårt. Trodde jag hade hittat ett kryphål men icke.
Ni vet ju att jag är en bloggare som började blogga cirka tio år försent och det betyder att denna identitetskris också kommer tio år för sent.
Jag är ju en tyckare som är van att skriva krönikor – men blogga?! Ja det var fanimej svårare än att tycka. Jaha, vad vill jag ha sagt med det då? Ingenting förutom att jag önskar att ni har lite tålamod ! Jag e faktiskt ny på jobbet herregud!!

 

14

Kommentera

Kör på! Inte så j-la noga tänker jag.

Kram!

ellinor

tycker din blogg är mysig och relaterbar, även om jag inte har barn osv! gillade ditt inlägg om black friday mycket, men också sådana här vardagsinlägg. spreta på!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.