2018-12-03

Vår bästis har flyttat in!

Saker har så att säga hänt.
Detta kommer bli en lång historia som jag ska försöka göra relativt kort.
Sen typ fem år tillbaka har min och Olofs bästa kompis Martin bott hos oss under vinterhalvåret pga bor i usa men älskar tydligen vintern på vintern?
Det var tex han som körde oss till förlossningen och det var också han som kom tillbaka till förlossningen efter fem timmar för att vara första som fick hålla Betty.

(Rekommenderar alla att ha en kompis boende hos sig under första året med barn – babysitter behövs tex ej!)

Iallafall så blev vinter vår och samma sekund som livet blir lite mindre pisskallt flyttade han tillbaka till usa och denna visan upprepades alltså varje år och det är tyvärr inte ett beteende jag kan försvara när alternativet är att bo i Kalifornien under vintern? Jamen försöka förstå er på det för det gör inte jag.
Hur som helst så skulle han hälsa på en jävligt snabb vända på Bettys födelsedag förra veckan pga hade så att säga vägarna förbi Sverige även i år men detta år skulle då bli det första året han Inte spenderade i Sverige pga orsaker.  Jag surade SOM VANLIGT över att han inte skulle va hos oss mer än max två dygn.
Men sen.
Sen råkade han tappa både sitt pass och green card……..
Han kommer alltså inte in i landet han bor i vilket alltså betyder att han bor hos oss året ut och om man kan vara glad för att något går åt helvete för ens kompis någonsin så är det absolut nu!
Såpass glad att jag firade till fyra på morgonen i fredags och har tyvärr varit helt förstörd sen dess.
Förstörd och glad.

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.