2018-11-27

Hybris, tvååring och Blondinbella

I fredags satt jag och skrev i soffan medan Betty åt frukost framför Alfons (snälla säg att det inte är skadligt att äta frukost framför Alfons för jag tycker det är 100% tråkigt att äta frukost vid bordet?!).
Hur som helst så gjorde jag det som min chef säger att jag gör bäst – jag tyckte saker som saker och i detta fall tyckte jag saker om Black Friday. Sen postade jag, lämnade på förskolan, gick till jobbet och sen vibrerade min telefon resten av dagen och jag har aldrig skrivit något om något som så många tyckte något om. Så nu har jag tyvärr fött HYBRIS och planerar således att bli debattör på heltid.
När ska morgonsofforna skicka taxi och buda mig till studion så att man får TYCKA lite mer saker?
Ändå dröm att helt enkelt jobba med att tycka saker om saker.

Sidospår absolut men vill ni ha tips om mitt varmaste plagg som ändå går att bära med värdighet? Här kommer tips på d, har som vanligt förra säsongens färg men årets e också fin! Här!

Iallafall.
Hade en ledig helg och hann absolut inte spendera den med att köpa saker jag behöver på rean FÖRUTOM att jag Äntligen köpt ett par rimliga vinterskor.
Betty har fyllt två år och det är nästan obehagligt att tiden kan gå så snabbt Och så långsamt samtidigt.
Förra året delade vi upp kalasen och hade kanske tre olika mindre kalas. I år tänkte vi att det var praktiskt att bara bränna av alla samtidigt pga tidsbrist och lika bra när alla ändå är friska (nåväl).
HAHAHA. Vet ni hur trångt och syrefattiga det blir i en lägenhet på 63kvm när cirka 25 personer ska komma och gå inom loppet av fem timmar? Kom på mig själv med att sitta och stirra rakt ut i luften cirka tio gånger under dagen och vet ärligt talat in hur jag hindrade impulsen till att gå att lägga mig i sängen för det beror garanterat inte på att jag är väluppfostrad för det är jag inte.
Men Betty höll låda och skrek ”Affons” till samtliga paket pga har sett hur Alfons hoppar ur ett paket på film cirka varje dag under en månads tid så jag vill ändå ge kalaset en stark femma i betyg om än en svag etta ur ett bloggperspektiv för jag ORKADE inte PIFFA vilket man ju vet är mer eller mindre ett direkt brott när man har en adress på internet. Men nu har ni en otroligt chans till att öva er på visualisering. Tänk ett bord fullt med olika sorters kakor, dryck och popcorn, så skulle bilden se ut ungefär!
GLAD blir man iallafall över att ha så många BRA personer som hänger runt Betty, det ger liksom hopp om att allt inte kommer gå åt helvete för henne pga ett jävla nät av vettigt folk som man önskar att alla fick ha runt sina barn.

Ser ju att hon är full i fan så man fattar ju att det blir att göra den närmsta tiden ..

Nu byter vi fokus för jag vill också fråga om det är friskt eller ej att veckans RYSARE har varit SITUATIONEN mellan Isabella Löwengrip (ja SNÄLLA hon heter inte blondinbella längre) och hennes numera ex Hampus? Varför är det så spännande?! Sov tyvärr för lite inatt pga var tvungen att rensa flashback på info.
GOALS att ni ska bli lika nyfikna på mig som jag är på henne. *sätter upp på femårsplanen*.

Nästa vecka ska jag skärpa mig och ta med min kameran så ni får HÄNGA med lite mer för det vet jag att man vill. Vill också veta – vad vill ni ha mer av? Veckans recept kommer tyvärr bli återkommande vare sig ni vill eller ej.

19

Kommentera

Emma

Är också helt BESATT av skandalen runt Isabella, har inte spenderat såhär mycket tid på flashback sen det cirkulerade rykten där om Sandra Beijers ex. Sprickfärdig är vad jag är?!

sarahreivinger

aldrig relaterat mer till en besatthet? VARFÖR är det så spännande och HUR kan det vara nästan MER spännande nu när det börjat läcka?!

emelie

Har följt blondinbella men en sån orimlig fascination!? Typ börjat skriva på manuset till filmen om hennes liv? Spår att den kommer släppas om max 10 år. På engelska såklart – hon är international. Kan tyvärr inte säga något om d e frisk eller ej för det är så spännande att jag inte hinner reflektera nu ska jag googla på ”brott runt östermalm”/ hajjj!

sarahreivinger

HAHAHA! Googla brott runt östermalm, en googling man ABSOLUT har slagit både en och tre gånger. Jag har redan börjat förbereda mig för biopremiären, tror på den. Vill också veta VARFÖR man är så besatt av Bella? Vill väldigt gärna bli hennes barnflicka om det ska krävas för att få lite jävla info!?

Emily

Man märker att jag är sjuk när jag knappt vet något alls om vad som hänt?
Har bara precis läst hennes blogg och INTE ENS KOMMENTARERNA?
Men privat spaning? Hon är rätt ointressant eller? Är bara nyfiken på sandra beijer och kakan just nu. Eller just nu endast morfin men d e en annan sak helt och hållet.

sarahreivinger

Fast ointressant?! Väl magstarkt att påstå?! Kollade just på en live på insta som hon spelat in på flygplatsen – SÅ SPÄNNANDE!

John

Mer tyckerier! Det här med veckans recept kommer väl att bli spännande, men det får va riktigt bra då!

Jag blev underhållen. Kul text.

sarahreivinger

Ja du får leva med det och det kan du va tacksam för pga du kommer ju få ÄTA veckans otroliga recept.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.