2018-11-07

Jag börjar blogga!

Hej alla!
Vill faktiskt börja detta inlägg med att ställa ett krav – det är väldigt viktigt att alla som hittar hit säger hej tillbaka för det finns en otroligt risk att jag kommer spy av ångest kring att INGEN hittat hit annars.
Gäller även dig mamma.
Har massiv prestationsångest nu när jag befinner mig på en plattform med kollegor som alla är otroliga veteraner – det är alltså inte jag men herregud detta blir kul, det kan jag ändå lova!

 

 

Jag heter alltså Sarah fast egentligen heter jag Sara utan H men har sedan jag var tolv lagt till ett H som ett desperat försök till att ha ett coolt namn. En annan sak som jag ägnade mig åt som tolvåring var att försöka se kort ut, ett omöjligt uppdrag för en person som är 185cm lång så det har jag faktiskt slutat med nu. Jag har ofta hybris men herregud även jag kan se mina begränsningar. Ibland.

Jag kommer blogga (?!?!) om LIVET.
Så otroligt svag nisch men kan det inte få vara så då? Jag kan säga att här blir det rakt över disk spretigt. Och det är faktiskt min nisch.
Jag vill skriva om familjeliv som jag lever tillsammans med min sambo Olof och vår dotter Betty, om att vi alltid känns mer stökiga än alla andra familjer på förskolan. Om att driva företag som egentligen är täckmantel för att ha kul. Om inredning som jag älskar med kan absolut noll om och om mode som jag inte heller kan någonting om men älskar kanske ännu mer än inredning.
Sist men kanske mest blir det nog en del matlagning och det beror absolut främst på att jag vill vara en person som imponerar med god mat –  drömmer om att ni ska be om recept! Men också för att jag älskar att fota mat, ja det är en märklig sak att älska men nu är det så!

Nu är vi igång – kul!
Ses snart igen och snälla rara glöm ej att säga hej!

 

 

 

 

 

50

Kommentera

midis

Världens bästa nisch tycker jag!! Och ”om att driva företag som egentligen är täckmantel för att ha kul”, kan ju en känna igen sig i. Hehe. Varmt välkommen till oss – så mycket FUN vi ska ha!

sarahreivinger

Visst! Åtminstone världens mest användbara nisch!? Haha, jamen är det inte det ett företag ska vara då? Täckmantel för kul? Tack! Så roligt att vara igång

Emily

Äntligen!
Ser emot när det stiger dig åt huvudet och vi tyvärr får bryta kontakten.
Synd men så blir det ibland.

sarahreivinger

Vilket äventyr – hoppas bara det ej sker innan du ska flytta för jag är din bästa flytthjölp tyvärr.

Emily

Det är ju helt upp till dig när du tappar det, men jag föredrar såklart efter flytt och efter vin på balkongen.

Eleonor

Hej! Ser fram emot ditt bloggande här! 👍✨

sarahreivinger

❤️❤️❤️

Men ÅH vad kul! Jag vill gärna läsa om livet. Tycker du är väldigt cool så du borde lägga till en bild på dig själv på Pinterest.

sarahreivinger

HAHA! otroligt att det tog mindre än 24 timmar innan man fick hybris nu!? Dröm att bli pinterestcool!

Johanna

Heeej. Åh peppen på detta. Blir det hälften så spot on som detta inlägg är du på oerhört säker mark. Kör hårt 🙂

sarahreivinger

Åh, tack för pepp! ❤️

Hej! Och kul med en till långis. 😉
Hälsningar ”bara 180”.

sarahreivinger

Älskar andra långa personer!? Känner att man automatiskt är besläktade!

Sara

Hej från en Sara utan h, men som har varit nära på att addera ett många gånger

sarahreivinger

Haha, tycker du gjorde rätt i att inte lägga till ett h för nu tycker jag nästan det är coolare utan 🤔😘

Bella

Äntligen… SOM JAG LÄNGTAT!

sarahreivinger

😘😘😘

Ulrika

Hej gumman!
Ska bli kul att läsa om dig, knasfis!
Hejja Hejja Hejja!

sarahreivinger

❤️❤️❤️

BS

Hej!
Du verkar härlig, ser fram emot att läsa din blogg!

sarahreivinger

Tack!

Elin

Hej 🙂

sarahreivinger

HEJ!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.