2021-02-13

Jobb, torsdagslyx och skridskor


Hej hej hallå från hemmakontoret! Nu är jobbet igång med besked, full rulle och pang på. Underbart är det. En dag i veckan lyxar jag till det och åker in till kontoret. Jag sitter då helt själv på marknadsdelen av kontoret, skulle gissa att jag har runt 50kvm till mitt förfogande. Där sitter jag, ensam och uppslukad av jobb. Timmarna går och jag märker det knappt, förrän när jag helt plötsligt är vrålhungrig eller när vattenflaskan är tom. Den känslan. Det var så längesen.

En dag i veckan är jag föräldraledig och då hänger vi i vanlig ordning på utegymmet. Kom dessutom upp i hela 28000 (!) steg nu när jag var ledig i torsdags. Under en arbetsdag kommer jag max upp i 10000, och det om jag tar en lunchpromenad eller en springtur efter jobbet. Pre-kids tränade jag alltid efter jobbet och aldrig på helgerna men eeeh, det känns som att det kommer bli lite tvärtom nu.

I torsdags pallrade vi också iväg oss till restaurang Lyran. Wow vilket ställe. Det var första gången jag var där faktiskt och det var minst så bra som alla sagt att det var. Jag vet att det räknas som en av Malmös dyrare restauranger men med det i åtanke så var det oerhört prisvärt. Älskar fun dining.

Hela veckan har det varit iskallt och strålande solsken. Vilket pangväder. Idag pallrade vi till och med iväg oss till Pildammarna och åkte skridskor. Bara en timme eller så, men det räckte gott och väl. Tänkte flera gånger att hur blev livet såhär bra. En underbar känsla den med.

29

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.