2021-02-07

Första veckan!

Så kom första jobbveckan! Jag visste nog inte vad jag skulle vänta mig, mer än att jag var pepp på att komma igång. Och jag vet ju att jag gillar att jobba men her-re-gud vad kul det var att komma igång. Eftersom jag på eget bevåg hade smygstartat med onboardingen veckorna innan jag officiellt började kunde jag skippa mjukstarten och hit the ground running. Myste när jag åkte in till kontoret i måndags. Det var typ ingen där men det gjorde inte så mycket, känslan av att vara på Jobb™ var underbar.

Drog på mig samma par jeans varje dag hela jobbveckan, ett par Levis Ribcage som inhandlats specifikt för jobbstarten. Det är många, många år sedan jag känt mig bekväm i jeans annat än svarta, men som från ingenstans kändes det självklart att det är detta som är min nya jobbuniform.

Fick fina första-dagen-på-nya-jobbet-blommor med en ännu finare lapp av min familj. Det värmde såklart hjärtat extra mycket att det var ett av kidsen som skrev lappen <3. Tänk vilken tur man har.

Beställde hem en jobbväska som jag tänkte göra ett gammalt hederligt unboxing-inlägg om, men den var tyvärr inte alls var vad jag väntat mig. Skickade tillbaka väskan och det är väl tur att man faktiskt kommer jobba mest hemifrån, då behöver man ingen väska. Hehe.

På onsdag kväll fick jag syn på min stegräknare och fick en chock. Under föräldraledigheten har jag snittat 15000 steg om dagen, och nu detta. Wow. Planen nu är att försöka få in en löptur under varje lunch, då borde man iallafall komma upp i lite mer än ynka 2200 steg… Hoppas hoppas.

Och helt plötsligt var min första jobbvecka över. Ish. Tanken var att jag inte skulle jobba alls under de dagarna jag är föräldraledig men ojojoj vad det kliar i fingrarna. Inte helt lätt det där.  Det är ju så kul när det är kul som sagt.

Sen blev det fredag kväll och en Malmö-resto hemma i vårt kök! Vi har lite av en ny tradition här hemma om att köpa med oss kassar från olika restauranger varje fredag. Sist var det från Plant Magic Kitchen, nu i helgen blev det Namu. Längtar redan tills nästa fredagskasse. Takeaway är ju en sak, men det här med en hel kasse med trerätters är sannerligen något annat.

Helgen har seglat förbi och imorgon är det än en gång dags för JOBB! Mmm, längtar. Får man säga så? Jo men jag tror det. Jag längtar.

33

Kommentera

Gabriella Skog

SåååÅ snygg i jeansen mmm. Och älskar när du skriver om jobblängt, blir glad!

Sandy

Tack snälla och ja, älskar jeansen! Och jobbet å 😌💕

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.