2020-10-28

Jahopp.

Varje dag har varit fullbokad med aktiviteter i flera veckor nu. Månader. Alltid med avstånd, handsprit, frenetiskt tvättade händer. Men som vi har varit ute på galej. Igår blev det tvärstopp. Bruncher, skogspromenader och detta halvårets första pedikyr avbokades. Trots att allt skulle genomföras med avstånd, handsprit och frenetiskt tvättade händer. Blev så himla trött igår när de nya restriktionerna kom men japp, det är bara att rätta sig i ledet. Och så blev jag så glad att några av mina favoritaktiviteter ändå sker utomhus. Mammaträningen varje onsdag morgon och Kallisklubben varje onsdag kväll. Med avstånd, handsprit och frenetiskt tvättade händer. Än säger Tegnell ok till båda. Tack för det.

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.