2020-10-14

Rustad för kyla

För några veckor sen var jag så himla trött på att må lite kasst och beslutade mig då för att göra något åt det. Kom på att naturen och frisk luft var ett säkert kort, så i samma veva började jag leva i träningskläder. Samtidigt började det bli kallare och helt plötsligt har det nu blivit snorkallt i Malmö, iallafall om man spenderar timmar utomhus i träningstights. Jag har alltså inga varma funktionskläder. Inte ett endaste plagg. Helt sjukt egentligen, hur är det möjligt? Jag har ju ändå tränat för halvmara mitt i vintern. Kommer visserligen ihåg att jag alltid var iskall när jag kom hem efter mina löpturer hehe. Jaja, hur som helst. Kontentan är att jag vill vara ute hur mycket som helst med Pom men det blir så tråkigt när man blir kall. Alltså har jag shoppat. Tänkte kalla det för tre tråkiga inköp men för att vara helt ärlig känns det svinkul med kläder som gör att jag kommer kunna vara ute mer? Haha ja vem har man blivit. En person som shoppar funktionskläder, that’s who. Vi kikar.

Fleece från Helly Hansen. Tydligen är detta en klassiker? Det hade jag inte koll på tyvärr men en av mina träningskompisar hade en och hon såg så varm ut. Själv var jag mycket kall och blev inspirerad. Den täcker rumpan och är otroligt skön. Mmmm.


Tunn dunjacka från Superdry. Tänkte egentligen köpa en Uniqlo-dunjacka att ha under fleecen men kom på att jag har ju ingen skidjacka heller. Jag har åkt skidor en gång om året i några år nu och lånar alltid kläder av folk och kände att nu är kanske tiden i mitt liv där jag köper en egen dunjacka som är både, well, dunjacka och skidjacka? Ja men sagt och gjort. Gillade färgerna på denna. Inget fjös.


Slutligen har jag också köpt ett par… joggingbyxor. Nej men hur sjukt. Jag har inga joggingbyxor? Jag och Pom tränar en del i parken och det är så ruskigt kallt att ta sig dit i träningstights. Lösningen har jag kommit på är att ha joggingbyxor ovanpå tightsen på väg dit och hem. Dessa kommer dessutom användas med underställ varje onsdagskväll när jag kallbadar. Har dock inget eget underställ (såklart) så jag får låna 16-åringens hehe.

Det är snudd på identitetskris att ha köpt så mycket funktionskläder på en och samma gång. Och nästa vecka ska jag och svärmor till Naturkompaniet för att titta på funktionsbyxor. Overkligt faktiskt. Men kul! Och så ska vi till skogen nästa vecka med, åh vad jag längtar.

Klart slut från denna nyblivna friluftsmänniska.

27

Kommentera

Love it! Haha har heller aldrig ägt ett par joggingbyxor, fattar liksom inte när man skulle ha köpt det. Älskar mina fodrade träningstights också, liksom fleece på insidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.