2020-10-13

Trött

Herregud vad jag är trött. Pom är inne i fjärde språnget och visste ni att det finns något som heter ”four month sleep regression”? Dvs att bebisar sover mindre och sämre när de är runt fyra månader gamla, detta då de har fullt upp med att utveckla hjärnan. Eller nåt. Sover mindre och sämre gör han iallafall och det känns synd att klaga för  dåligt sover han faktiskt inte, men samtidigt har jag denna vecka en stor och viktig leverans och så hoppas jag kunna stänga en annan jobbgrej vilket även den kräver fokus och skärpa. Åh gud. Varför är man såhär. Varför försöker man göra ett tusen femtioelva grejer samtidigt. Kanske för att allt är så kul. Man är ju girig på allt som är roligt, så är det. Men samtidigt är det lätt att det blir för mycket av det goda och då är det helt plötsligt inte så kul längre, utan mest stressigt. ”Vad kan du lära dig av det här?” har två nära vänner frågat mig. Jo men både det ena och det andra. Bland annat att efter denna veckan blir det prick noll jobbgrejer under resten av föräldraledigheten. Bara bebismys. Ska bli himla skönt och fint.

Två trötta innan ett jobbmöte igår. Pom fick stanna hemma.

 

17

Kommentera

Ohh snyggt med rutig kavaj, önskar att jag hade mer kavaj

Sandy

Ja! Fyndade denna second hand och lämnade sen in till skräddare för att få den skräddarsydd ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.