2020-10-09

Någonting har hänt.

Någonting har hänt. Det är svårt att sätta fingret på vad, men på sistone har jag börjat titta mer inåt samtidigt som min kropp längtar ut. I naturen alltså. Känner mig trött på blommiga klänningar, latte och deadlines. Längtar efter… skogen? Kommer inte ens ihåg sist jag var i skogen, ja för jag antar att Pildammsparken inte räknas.

Den senaste veckan har jag levt i funktionskläder. Inte mina då såklart, för jag har inga. Jag har ett par fodrade träningstights visserligen, men jag blir kall  även i dessa när jag är ute på mina milslånga promenader. Googlar skaljacka och fleecetröjor och inser att kläder efter väder även det är en klassfråga. Det är billigt att haka på nya trender, de flesta har råd med H&M. Men att köpa slittåliga kläder som håller länge är desto dyrare. Ja, det är dyrt att vara fattig. Själv har jag budat på en fleecetröja på Tradera och letat upp skaljacka och funktionsbyxor att köpa på Black Friday-rean. Planerar in en skogsutflykt med en gammal väninna och hennes bebis på WhatsApp, för hon har raderat Instagram och även jag hänger betydligt mindre där nuförtiden. Det känns som ett privilegium att inte dokumentera allt man gör. Att bara få vara.

Ja, någonting har sannerligen hänt.

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.