2020-10-06

Sen sist

Hej hej hallå! Vilken otroligt intensiv vecka vi har haft. Min svägerska har varit på besök hela veckan och i lördags hade tioåringen översovningskalas. Sex stycken sockerstinna tioåringar. Jisses. Vi har hunnit med lite annat också. Vi kikar!


Madelen hörde av sig och frågade om vi ville bruncha. Det ville vi! Efter en plågsam massage på Studio Frid promenixade vi bort till Atrium för en latte och avokadomacka. Kändes lyxigt på något sätt.


Och på tal om lyx har vi börjat träna igen. Efter att min sjukgymnast sa att jag utsätter mitt bäckenbotten för alldeles för mycket påfrestningar genom långa promenader och lätt löpning blev jag så himla trött. Uppgiven och ledsen. Men sedan dess har mammaträningen satt igång med samma sjukgymnast och nu är jag utrustad med massor med skonsamma övningar som höjer pulsen utan att belasta bäckenet alltför mycket. Underbart.

I söndags gick hela stora familjen på Boulebars releasefest för deras nya meny. Och vilken fest sen! Ostron, råbiff, boule och mocktails i massor. Otroligt roligt, och gott. Inte utan att man tänker på hur sinnes det är att man kan ta med sig kidsen på sånt. Själv växte jag absolut inte direkt upp med ostron och råbiff, hehe.


Lilla Pomsen har varit på sin tremånaderskontroll där man konstaterade att han ligger över kurvan, och framförallt på längden. Tydligen beror det nog på att han äter så lite under natten eftersom han då mest, eh, sover. Vår långsmala lilla mönsterbebis. Är totalt tokig i honom. Och nu kan han snart sitta i stora bebisstolen! Med inlägg såklart, men ändå.

Min svägerska tog med mig till alla hennes favoritaffärer under en tur på stan. Norrgavel och Olsson & Gerthel bland annat, där jag aldrig varit förut. Har alltid tyckt det sett för dyrt ut. Lika roligt som jag tycker det är med inredning tycker jag det är tråkigt när en fåtölj kostar 50.000. Blir inte ett dugg inspirerad? Känner mig bara fattig faktiskt och det är en så himla tråkig känsla. Men absolut, det var kul att titta. Fast det är ändå roligare med loppis. Då känner man sig aldrig fattig hehe.

Och igår hann vi med en runda till vårt lokala garden center. Jag är snart klar med alla mina jobb och jag känner att jag behöver en hobby under resten av min föräldraledighet. Finns en stor risk annars att jag och Pom kommer spendera alltför mycket tid framför Netflix. SÅ nu undrar jag om vi ska försöka ta oss an trädgården? Ja men kanske. Det första projektet är att sälja av massor med saker i huset. Kläder, smycken, möbler, mattor, lampor. Efter detta ska jag ta mig an trädgården. Känns bra. Framförallt längtar jag efter att spendera mer tid utomhus. Känns som att skogen kallar.

Japp. Och nu är det en ny vecka. Ska bli spännande att se vad den bjuder på.

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.