2020-09-19

En låtsas-födelsedag

Imorgon fyller jag år. Det gör även familjens snart-tioåring. Att det inte är helt lätt att dela födelsedag blev vi varse om för några år sedan när han önskade sig köttfärsröra till middag. Det var min första födelsedag med kidsen och ja, köttfärsröra är kanske inte min favoriträtt hehe eller det jag önskar äta när jag fyller år. Sedan dess har vi delat upp dagarna. Nu firas jag den 19e och så får F den riktiga dagen.

Det betyder att jag just i detta nuet ligger i sängen med en kopp kaffe och hör hur hela familjen stökar där nere. Jag har önskat mig våfflor till frukost. Och linneservetter, juice och massor med kramar. Senare idag ska jag jobba (klassikern), åka och simma, och ikväll blir det hemmagjord pizza med amarone innan vi rundar av med bakelseprovning till efterrätt. Fem olika bakelser för fem personer att dela, alla får smaka av allt och så blir det betygsättning. En fin liten tradition.

Ja, imorgon fyller jag 31 och jag känner mig rik. Tänk att man får ha det såhär bra. Att höra familjen stöka är den största gåvan av alla. Och nu kommer dem!

34

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.