2020-09-12

En present från mig till mig

I torsdags när jag flåsade som bäst på barnvagnsjympan pep telefonen till. Det hade kommit ett paket till mig på posten. Så fort jympan var över joggade Pom och jag raskt bort till postutlämningen och sen hem igen för att öppna detta härliga.

Ett paket! Från mig till mig! Jajamensan. Inte bara nalkas det en födelsedag, på sistone har jag också tagit mig an en del roliga jobbuppdrag. Det gör mig så glad att folk kontaktar mig och vill anlita mig för olika saker. Kände för att fira.


Och hur firar man bäst om inte med Ganni? Nä. Tänkte det.

Ett par otroliga boots. Jag har inga vinterboots jag faktiskt gillar, ja förrän nu dådå.


Otroliga är dem. Perfekt klumpiga, och lika snygga till klänning som till byxor.


Älskar dem faktiskt. Tog på mig dem nästa gång jag skulle ut och fick tyvärr akut skoskav efter 500 meter, så nu hoppas vi att skomakarn kan töja ut hälen något. Blir så ledsen annars. Men tills dess lever vi på hoppet! Och compede, hehe.

Hur som helst, stort grattis Sandy! Tack Sandy.

(ps – de verkar vara slut på hemsidan, men en liknande variant finns här)

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.