2020-09-07

Den stora önskelistan

Om två veckor fyller jag 31. En ganska intetsägande ålder. Förra året slog jag på stort och hade en megafest här hemma med inhyrd kock som lagade en sexrättersmiddag, efterföljande hotshots och dans till fem på morgonen innan vi rundade av med presentöppning. Kanske en av mina roligaste kvällar någonsin? Och två veckor senare blev jag gravid. Minst sagt ett värdigt avslut på livet utan barn!

I år blir det betydligt lugnare. Det blir middag med familjen och brunch med några vänner. Fint det också, och väldigt passande för 2020. Min kille undrade vad jag önskade mig och först kändes det vulgärt att över huvud taget önska sig något. Jag har det mesta. Kanske till och med allt. Men när någon frågar, ja då får man svara. Här kommer den, den första önskelistan jag skrivit på kanske… Ja men tjugo år?


Megavas av Saskia Cort
Saskia har nyligen börjat sälja sin keramik och lyllos den som köper. Älskar allt, men allra mest den gigantiska vasen. Den hade gjort sig perfekt i vårt sovrum. Mmmm. Nu är ju tyvärr just den gula vasen redan såld MEN jag är ganska säker på att hon gör på beställning.

 

Aesop Reverence
Nu är badkarssäsongen igång och vad passar då bättre än en flaska Aesop Reverence? Inte mycket. Detta är egentligen handtvål men jag använder den som body wash i och med att den är exfolierande. Den har varit en favorit i badrumsskåpet sen 2012 men nu är det längesedan jag unnade mig en flaska själv.

 


Rund badborste
På samma tema hittar vi denna runda badborste. Visste ni att jag har hemmaspa varje söndag kväll? Nej hur skulle ni kunna veta det. Men varje söndagskväll spenderar jag en timme i badrummet. Skrubbar, filar, färgar, rakar, smörjer och håller på. En rund badborste hade gjort spautrustningen komplett.

 


Kapsylöppnare
Några av er kanske minns att jag köpte en fantastiskt fin kapsylöppnare på loppis i somras. Den föreställde en fågel och typ tjugo personer skrev på Instagram och sa att deras farmor/mormor också hade haft en sån. Tyvärr upptäckte jag för några veckor sedan att tanden på öppnaren var av och därför var den helt obrukbar. Vilket himla fint sammanträffande då att denna fantastiskt roliga kapsylöppnare från Skultuna nu är på rea! Måste vara ödet.


Två timmars styling och shopping med Filippa
Jag är tyvärr ingen hejare på att handla kläder second hand. Jag blir mest trött. Men nu är det stora delar av min garderob som måste rensas ut efter graviditeten och jag är nog lite vilsen i min stil. Filippa är en sann second hand-veteran och jag blev SÅ impad när jag såg resultatet av en av hennes konsultationer. Så ja, detta kanske skulle kunna vara något? Det kvalar iallafall absolut in på önskelistan!

 

En gigantisk salladsskål
Vi är ju en fyrabarnsfamilj (ja det är så sjukt faktiskt) och vi gör ofta gigantiska sallader. Just nu serveras de i en glasskål från Ikea och det hade varit roligt att addera en stor skål i någon rolig färg eller form till samlingen. Det är inte så lätt att hitta gigantiska skålar, men denna från Jacobs Butik i Skurup tyckte jag var både fin och rolig. Man gillar ju roligt. Oj, skrev jag nu fyra ”roligt” på tre rader? Ja nu blev det så. Roligt!

Ja, det var det hele! Ser så fram emot att fylla år.

18

Kommentera

Lisa

Så kul med önskelistor ju! Om man får slänga iväg ett litet salladsskål-tips (eller stor skål i allmänhet heh) så har Casa Marrakech på Södra Förstadsgatan stora, lagom djupa i fina mönster!

Sandy

Nej vad kul att du säger det, jag var nämligen inne där och kollade förra veckan men såg inget tillräckligt stort 😂 där var en skål som såg *perfekt* ut men när jag kikade närmare visade sig att det var en vask 🤪 men kanske får kolla en extra gång, tack för tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.