2020-07-24

Vykort från Koster

Hej från Koster! Herregud vad jag älskar det här. Hade aldrig ens hört talas om stället när H berättade om sommarhuset på en liten skärgårdsö som varit i hans familj i flera generationer. Koster känns fortfarande ganska nytt för mig trots att jag varit här flera somrar i rad nu, och kanske kommer det alltid att göra det eftersom jag inte varit här sen tidernas begynnelse som resten av familjen. Men med det sagt, sakta men säkert känner jag mig mer och mer hemma här.

Vi har en ganska tydlig rutin när vi är här på somrarna, även om den såklart ruckas lite för mig i år i och med att jag födde barn typ i förrgår hehe. Det blir inga bad för mig i år och heller inga fisketurer med båten. Däremot många långa promenader, mycket Fia med Knuff och en hel del bakning.

Vi brukar alltid köpa räkor i hamnen när vi tar båten till Koster och inleda resan med räkfrossa. Dagen efter gör vi räksoppa på skalen i sann inget-går-till-spillo-anda. Älskar det. Igår satsade vi ännu större och bakade Elsa Billgrens hallonpaj till efterrätt på hallon vi plockat från vägkanten. Ja men det blir nog inte mer idylliskt.

Men det bästa av allt är ändå att vara iväg alla sex. Det är ofattbart ändå, att vi är en fyrabarnsfamilj. Haha. Igår gick jag, H, 10-åringen och bebisen en promenad och jag slogs då av hur få personer det kändes som att vi var, trots att vi var fyra. Det är sannerligen stor skillnad på fyra och sex. Men det är underbart att se hur barndomsminnen skapas och själv kommer jag komma ihåg denna Kostersommaren som den första när Puffen var med.

23

Kommentera

Ohh så härliga bilder =D

Sandy

Tack snälla!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.