2020-06-23

”Ingen bebis ännu?”

Nej, BF+2 och ingen bebis ännu. Trodde absolut inte att denna eviga fråga skulle irritera mig, trodde jag mer skulle tycka det var mysigt och kul att typ bli tänkt på? Men nu känner jag mest att ”nej, jag har fortfarande inte lyckats leverera”. Som om jag ligger efter på ett kvartalsmål. Vill absolut inte tänka på min förlossning och/eller bebis som ett kvartalsmål men man är väl lite arbetsskadad tyvärr.

BF +1

Så vad gör man när man inget kan planera men ändå gillar att, tja, göra saker? Gjorde en pedi igår och en hinnsvepning idag. Som en bisarr påse gott och blandat.

Lagade gazpacho till middag igår utifrån detta recept. Tog ungefär en kvart och blev mycket gott, hade nog till och med blivit ännu godare om man hade hällt i några isbitar.

Och så dagens ultimata höjdpunkt: spela Fia med knuff med 9-åringen i trädgården. Fick såklart spö två gånger i rad men vad gör väl det. Ikväll ska vi packa ihop hela familjen och ha picknick på stranden. Och vilken sommar vi får va! Himla tur det.

16

Kommentera

Ingrid

Hög igenkänning! Min dotter Tove föddes BF+15 … (jag bor i Nederlanderna, där väntar hen tills BF+14 innnan en får hjälp). Sista veckan började jag nästan tro att det inte fanns någon unge i magen 😀
Lycka till, babyn kommer!

Kram

Sandy

Tack snälla, hoppas du har rätt!

jonna

Jag har tänkt på det där du skrev om social ångest. Min sociala ångest har blivit så mycket mer hanterbar sen jag fick barn – det finns liksom alltid något att göra.

Sandy

Ja, vad intressant! Jag tror också att ångesten kan bli bättre när man är aktiv och faktiskt GÖR. Nog därför jag själv brukar befinna mig i köket på fester hehe, där brukar alltid finnas något att göra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.