Personal

Just wanna know how it all started

Välkomna till Just Wanna Have Fun

Välkommen till en plats full med färgstarka ögonblick, ljuvliga människor och massor av härlig inspiration. Och med tiden, säkert en rejäl släng av diskbänksrealism. För så är ju livet, både online och offline. Men en sak i taget. Vi tar det början. This is where all the fun stuff happens.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA BE MYSELF

Formeln om hur det går till att vara tre identiteter och samtidigt inga alls

Vicky är tillbaka och släpper modigt in oss nära inpå denna gång. En personlig och viktig text om identitetsförvirring, hur det är att aldrig vara tillräckligt av någonting och hur det känns när man äntligen hittar en plats där allt man är får plats.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE FLOW BETWEEN MY LEGS

Fittdoktorn reder ut: vad ska vi med mens till egentligen?

Vad ska vi med mens till egentligen? Och vad är mens? Gillar du din mens eller blir du en rabiat PMS kärring? Det kan göra ont att bajsa och vissa får huggande smärta i slidan. Andra gillar sin mens, som ett kvitto på att allt funkar. Låt oss prata mer om mens, så alla kort är på bordet! Allt är normalt, inget är konstigt. Och så lite om det senaste mensskyddet; menskoppen!

Läs mer

JUST WANNA EMBRACE CREATIVITY

Livet från den kreativa sidan

Vi har en ny strålande gästkrönikör – säg hej till Julia! Vars liv genomsyras av kreativitet. Inte minst för hon jobbar som copywriter på en reklambyrå men också för att just kreativitet på många har blivit nyckeln till många av livet ljusare sidor. I hennes första krönika fångar hon skickligt essensen av just wanna have fun.

Läs mer

JUST WANNA BE IN THE GARDEN

Våren i oss

Än är det fortfarande maj och vi säger hej till vår nästa gästkrönikör som skriver så vackert om våren och naturen. Inte helt utan anledning, Sandra jobbar nämligen som trädgårdsmästare på Norrviken utanför Båstad. I hennes första text påminns vi om vikten av att stanna upp och njuta av naturen. Och så några härliga majtips! Som en luktärtsfestival i sommar eller vad du kan så i trädgården eller på balkongen just nu.

Läs mer

JUST WANNA READ A LITTLE ABOUT HOW LIFE REALLY IS

Om solstrålar och melankoliker

Vi vill inte vara rädda för att komma nära och det är precis det vi gör i Ulrikas hudlösa texter, fyllda av sköra ögonblick. Ulrika Nettelblad är en 25-årig trebarnsmamma som arbetar som läkare och krönikör. Hon skriver om sådant som skaver, om moderskap, och om själva skrivandet i sig. I hennes första text hos oss får vi följa med bland solstrålar och melankoli. Av den enkla anledningen att livet kan och får vara både och.

Läs mer

Just wanna talk about having more kids or not

Är man en komplett familj på tre?

Små människor, stora frågor. Och ibland läskigt att prata om det där med hur många barn man ska ha eller inte ha. Men Lina lyfter på locket och det visar sig att hon är inte den enda som funderar. Så som det ofta är.

Läs mer

Just wanna move on

Varför praktiserade jag?

Det blir inte alltid som man tänkt sig och man hittar sig själv famlandes i mörkret. Hur tar man sig vidare från det? Läs om Christins väg framåt.

Läs mer

Just Wanna Read More Personal Stuff