People

JUST WANNA LISTEN TO A PODCAST

Röse & McAllister

Det är podddags! Ingen mindre än Eva Röse och Isabelle McAllister lär känna varandra i den härliga och ärliga roddsuccén ”Röse & Mcallister” och vi har fått en liten men naggande god intervju med poddduon!

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME COLORFUL EARRINGS

Möt Ida Tengvall – designern bakom färgstarka POW

Vi har träffat Ida Tengvall, designern bakom det färgstarka smyckevarumärket POW. Det är ingen tvekan om att POW är de örhängen med mest wow – effekt. Kraftfulla och färgstarka örhängen som Ida hoppas kan inspirera kvinnor att uttrycka sin inre power genom. Idas vision och dröm är tydlig men bakom varje färgstarkt par finns också många arbetstimmar och utmaningar. Vi pratar dels om hur Ida fick idén till POW, hur hon vågade satsa, men också vad som varit tuffast och vad det är som gör att hon orkar fortsätta framåt.

Läs mer

JUST WANNA TELL YOU ABOUT ME

Ulrika Nettelblad - en som skriver

Att presentera sig är onekligen en konst, men Ulrika gör det så bra. Vår senaste gästkrönikör leder oss varsamt genom livets serpentinvägar. Och även om det den här gången handlar om någon annans liv, så nickar man ändå instämmande till att livet blir som det blir. Vi har alla våra vägskäl; detta är Ulrikas.

Läs mer

Just wanna get to know you

Personporträtt och intervjuver

Innan du vet ordet av det kommer den här kategorin vara fylld med reportage och intervjuer med härliga människor. Världen är nämligen full av dem.

Läs mer

Just Wanna read more about nice people