People

JUST WANNA READ ABOUT REAL PEOPLE

Mal_Insta: en digital värld full av humor, allvar och kärlek

Två lysande stjärnor på Instagramhimlen, det är Malin och Doris det. En duo som får den digitala världen att le lite mer, och som inför en gnutta självdistans där och när man behöver det som mest. Doris visar alla var skåpet ska stå, och Malin gör briljant humor av vår tids förbannelse. Den stora elefanten i rummet - vårt bekräftelsebehov. Följ för tusan, om du inte redan gör! Här är @mal_insta.

Läs mer

Just wanna read a blog

Just wanna have fun

Vi har ju ett exceptionellt härligt gäng bloggare här hos oss på JWHF. Färgstarka, genuina och modiga – alla på sitt eget sätt. Och för två veckor sen var vi nästan alla samlade för första gången! Sommaren förde oss samman, och i sann JWHF anda möttes vi upp för en enkel kväll av fun. Härlig mat och härlig miljö men framför allt – härligt sällskap. Klart kvällens roligaste bord!

Vad vi pratade om? En salig blandning!

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT INSPIRING PEOPLE

En värld full av Krickelin

Vi har träffat Kristin Lagerkvist! Som har blivit ”Krickelin” med hela bloggsverige. Liv, rörelse och inspiration genomsyrar allt Kristin tar sig för. Vi pratar kustliv, bloggen och livsstilsvarumärket FGL. Hur är det att jobba i en värld där jobbet aldrig tar slut och vilka råd har hon till andra som längtar efter att följa sin dröm?

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT GREAT PEOPLE

Jimmy The Stylist; New York, mode och att vara sig själv

Han tar plats, ursäktar sig inte och säger som det är. Vi har träffat Jimmy The Stylist och pratar New York, modevärlden, ängslighet och hans bästa tips och tricks till hur man får en säker stil.

Läs mer

JUST WANNA EAT SOME SIMPLE AND FUN FOOD

Tuvessonskan – från Instagram till kokbok

Julia Tuvesson har de senaste par åren gjort succé på Instagram med sin enkla vegetariska mat. Antagligen är det just det, att det är enkel vanlig mat som gjort hennes recept så omtyckt. Och såklart, förkärleken till sås. Vi har träffat Julia och pratar om hennes nya kokbok, Plåtmat - grönt i en långpanna, vad som inspirerar henne och vad som händer härnäst för Tuvessonskan. Och så bjuder hon på ett recept direkt ifrån boken!

Läs mer

JUST WANNA LISTEN TO A PODCAST

Röse & McAllister

Det är podddags! Ingen mindre än Eva Röse och Isabelle McAllister lär känna varandra i den härliga och ärliga roddsuccén ”Röse & Mcallister” och vi har fått en liten men naggande god intervju med poddduon!

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME COLORFUL EARRINGS

Möt Ida Tengvall – designern bakom färgstarka POW

Vi har träffat Ida Tengvall, designern bakom det färgstarka smyckevarumärket POW. Det är ingen tvekan om att POW är de örhängen med mest wow – effekt. Kraftfulla och färgstarka örhängen som Ida hoppas kan inspirera kvinnor att uttrycka sin inre power genom. Idas vision och dröm är tydlig men bakom varje färgstarkt par finns också många arbetstimmar och utmaningar. Vi pratar dels om hur Ida fick idén till POW, hur hon vågade satsa, men också vad som varit tuffast och vad det är som gör att hon orkar fortsätta framåt.

Läs mer

Just Wanna read more about nice people