2016-11-08

Veckolistan

Vad ser du fram emot den här veckan?
När Trump förlorar presidentvalet – och helgen! För då är familjen ledig igen och jag har förhoppningsvis tagit i tu med jobbiga måsten. Men framför allt är vi på andra sidan sundet och hälsar på Algots kusin Viggo.

Processed with VSCO with s3 preset

Vilken är den senaste bloggen du började läsa?
Linnéas! För den är rå, ärlig och rakt upp och ner.

En bild som symboliserar denna dag!

26618170070_ca4c44cbc4_o

Vad gjorde du igår kväll?
Åt vegetariska biffar, rådfrågade och pratade om bebis-sömn på Instagram, badade med Algot, läste en bok med den samma och åt en apelsin.

Ska du laga någon härlig mat i veckan?
Vi är urusla på att planera mat. Egentligen är vi den perfekta målgruppen för såna där matkassar bortsett från att vi gillar att äta det vi är direkt sugna på. Så vi sätter verkligen krokben för oss själva angående det där.

Vad åt du till frukost idag?
Två kokta ägg och tre knäckebröd med ost. En kopp snabbkaffe, som Anton tycker är äckligt men jag överser kaffekvaliteten eftersom jag tycker om att det går så, well, snabbt.

Vilket ord ska du hålla hårt i den här veckan?
Jag är en traktor. Förvisso flera ord men tänker alltid på det när saker känns segt. Traktorer tar sig alltid uppåt, trots att det går långsamt, eller kanske på grund av det går långsamt?

Säg något som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Söka praktik, träna och vara med Algot. Så himla lätt att planera in massa annat, och skjuta fram det som känns nervöst. Och när man är nervös behöver man tid att vara ifred och låta sin nervositet ta plats, annars hänger inte hjärnan med.

27759216480_b4a83e5cd3_o

Hur ser du oftast ut till vardags?
Typ såhär. Fast nu när vintern är här går jag mest runt i tjockare mjukisbyxor eller till och med underställ. Jag älskar att gå runt i underställ.

Listan är skamlöst tagen från Wilda som hittat den hos Sandra 

0

Kommentera

Underställ! Bästa grejen på vintern. Jag har alltid vart den som tagit på först och tagit av sist, hehe. Bästa, bästa!

Christin

Fler underställ till folket! Verkligen asbra myskläder att glida runt i!

“Jag är en traktor”. Genialiskt!

Christin

Eller hur! Funkar skitbra för mig att tänka så! Kram!!

Vad roligt med en lista! Jag gillade också det där om traktorn. Inne hos Agnes på Hej Regina läste jag i våras de kloka orden, “långsamt går också framåt”. Det brukar jag försöka påminna mig själv om ibland.

Christin

Exakt! Det är också ett av mina favorit-citat jag brukar ha i huvudet.

Så fint att du också ville fylla i. Kommer ju dock från Sandra Leone från början 😉 Och så deppigt att det första inte blev sant. Ingenting från mitt första svar blev hellre sant denna vecka så jag deppade nästan ihop totalt. 🙁

Christin

Ah det har jag helt missat, tack för heads up. Vissa veckor alltså, antar att man får vältra sit lite i det och sen ta en dag i tagen. Ny vecka och allt det där. KRAM!

Jaa, underställ är bäst!

Och vilken helt fantastiskt första bild. Jag dör sötdöden totalt!

Christin

Tack söta!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.