2019-05-12

Veckans om gått!

När huvudet är helt mosigt är det svårt att komma på vad man egentligen ägnade veckan till. Tur att man lämnar spår i telefonen. Något som slog mig när jag letade efter en faktura till min revisor. Hade ingen aning vad det ens handlade om så jag fick leka detektiv i mitt eget liv och det slog mig hur mycket spår man lämnar efter sig, hehe. Jag hade gått på en föreläsningsdag jag glömt trycka ut fakturan från.

Det har ju varit #JWHFstylechallenge hela veckan! Så himla kul att så otroligt många är med. Någon dag kanske vi drar ihop en JWHF Style Challenge modevisning på något sätt? Får fundera vidare på den!

En av våra sommarplaner är att bygga en garderob. Ett år efter vi renoverade lägenheten och alla våra kläder ligger fortfarande på golvet. Så sjukt trött på det. Jag spenderade dessutom helgen med att lägga upp lite saker på Tradera. Vissa saker la jag upp förra helgen, så dom går ut idag.

En av dagarna i JWHF Style Challenge var det “ton-i-ton”. Jag hade funderat på den här outfiten några veckor innan, men fegade ut. Men så glad att jag tutade och körde! Ny favoritoutfit.

Och så har jag haft sista veckan på Folkuniversitetet med Kajsa och vår kurs i bokföring. Kajsa står där i mitten, hehe. Kommer faktiskt sakna det. Har lärt mig så mycket (fick liksom ännu större uppvaknande när jag samtidigt som kursen gick nästan bröt ihop för jag inte hade koll på mina papper när min revisor skulle ha dem, hehe). Men har också fått en himla fin påminnelse om att “jag kan ju“.  Kanske låter fånigt men tror den känslan är vanlig ändå. Rädslan för att inte kunna. Bokföring visade sig inte vara så farligt, speciellt inte här. Hos Charlotte på Folkuniversitetet. Bra lärare är allt. För er som undrat börjar en ny grundkurs till hösten. Själv tänkte jag gå fortsättningskursen då.

Efteråt lunchade jag och Kajsa på Noir och skålade för 3 bra veckor.
Kan verkligen rekommendera att läsa en kurs med en kompis.

Och inne hos Florista fanns det helt magnifika tulpaner, odlade här i närheten. Jag köpte ett fång för att riktigt kräma ut det sista ur tulpansäsongen.

Och helt plötsligt var det tjusiga fredag. Här på Möllevångstorget efter ett möte. Utöver bokföringskursen är det ju också något jag gjort i veckan, gått på olika möten. Men jag blir själv så jäkla stressad när någon skriver om alla sina tusen jäkla möten, även fast det är information som egentligen inte säger någonting om någonting fram tills det faktiskt…blir någonting. Men samtidigt så kan man ju undra vad all tid tar vägen. Som denna veckan.

Tänk att vi redan är i mitten av maj snart. Kan instinktivt bli stressad av det. Maj ska ju vara den bästa månaden. Totalt trög stress. Så jag gick och la mig i sängen mitt på dagen  igår, när solen sken i och allt. För att det är också riktigt bra njut.

18

Kommentera

Jag blir typ lite arg på maj för att det verkligen ÄR den bästa månaden samtidigt som en aldrig hinner uppleva den ordentligt för att den jämt har så bråttom. Förtjänar den verkligen att vara bäst då? Det undrar jag fanken!! Dum-maj, sakta ner!

Är i alla fall glad för alla små medhäng i din vardag. Tycker det är så mysigt!! Också en påminnelse om att gå ut och försöka hinna med lite av sin egen. Det ska jag göra nu!

midis

Haha åh Alicia! JAAAA!!!!! Känner igen mig i allt du skriver. Och blir alltid lika glad för det du skriver. Försöker ändå alltid hitta mysiga stunder och påminna mig själv om att stanna upp. KRAM

Lisa

Hej, ny följare vill bara säga vilken härlig blogg. Skulle gärna oftare läsa varifrån dina kläder kommer! Också nyfiken på vad du jobbar med?

midis

Hej! Va kul, glad jag blir!! Såklart, det kan jag bli bättre på att skriva! Det är jag som är en av grundarna till JWHF och jag som driver portalen idag! Det är alltså det jag jobbar mest med även om jag frilansar som digital strateg också och jobbar lite i butik. Men det kanske får bli ett eget inlägg? Coming up!

Kul att ha dig här!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.