2015-03-27

Vecka 38

 
 
Två snabba mitt i vecka 38! Efter att ha sett ett avsnitt husdrömmar (älskar det programmet), där allt blev så försenat att istället för att flytta i ett färdigt hus hade de inte ens fått upp ytterväggarna när deras bebis kom till världen, inspirerades jag till att föreviga vårt blygsamma (i jämförelse) kaos. 
 
Så. Vecka 38 allså. Trött, tung, svullen och hoppfull. Jag springer runt i samma kläder dag ut och dag in för allt annat är antingen så in i orimligheten obekvämt eller för litet helt enkelt. Jag klarade mig ganska länge med mina vanliga kläder och köpte mina första regelrätta gravidtröjor efter vecka 30. Onödigt kan en del säkert tycka, men som den gravida kan jag säga att det är fullkomligt livsnödvändigt om man inte vill börja vattenfalls-gråta varje morgon i över två månader.
 
Vecka 38 betyder också att bebisen är klar. Den kan i princip komma när som helst (eller om fyra veckor). Innan folk börjar ringa och fråga stup i kvarten kan jag hälsa och säga att jag känner inte av ett dyff. Medan andra gravida i samma vecka pratar om kraftfull mensvärk, smärtsamma(ish) förvärkar och sammandragning som man måste andas sig igenom känner jag inte ett smack. Förutom sporadiska sparkar mot revbenen. 
 
 
 
 
 
0

Kommentera

ISA

Så vacker! och tänk att lillen är klar. Ih! magiskt!

Känns smått sinnessjukt faktiskt men väldigt kul också 🙂 Längtar!

Åh, vackra vackra du!

Så fina bilder 🙂 Inte långt kvar nu tills ni får träffa lilla bebisen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.