2018-08-08

Värmeslag, jobb och kaffet i halsen

Hej i värmen! Idag sa jag till en kille i en butik “jag fattar inte hur du orkar vara så trevlig när det är så varmt“. Tyckte nästan det var ett personligt hån mot mig. Ja, ni fattar. Den här värmen är helt olidlig i mitt huvud, vilket gör att allt går väldigt, väldigt långsamt. Har dessutom varit så otroligt tjurig idag. Har även sagt till Anton “jag vet att detta är barnsligt och orimligt men det skiter jag i”. Dagen började också så fruktansvärt dåligt, när städbolaget som hjälper oss i huset ringer på morgonen och säger att vattnet är slut. Det vi fasat för hela sommaren. Vi blev så in i helvete stressade, inte minst för vi har våra sista hyresgäster nästa vecka som  b e t a l a t  för rinnande vatten . Allt löste sig, det fanns vatten och så, men dagen repade sig aldrig riktigt. Stundvis är jag och Anton riktigt dåliga på att hantera allt ansvar som kommer med allt. Vi slår bakut och bråkar om det istället. Suck.

På grund av värmen har veckan känts evighetslång, men den har inte bara varit pina. I måndags var Lina och Mathilda äntligen tillbaka i stan och vi hade en efterlängtad dejt med kidsen.

Vi åt lunch på Atrium. Äter alltid laxsalladen men mest för sesammajonäsen som är så god. Förutom att springa efter kids så planerade vi vår lilla trip norrut i helgen. Vi ska till Varberg och Göteborg för att riva av lite grejer till ett par reportage som kommer på Just Wanna Have Fun i höst. På tal om Just Wanna Have fun så satte jag nästan kaffet i halsen när jag såg H&Ms nya kampanj. Så knäppt ändå, men tar det ändå som ett kvitto att vi inte är helt fel ute, hehe, utan gjorde så in i satan rätt när vi sprang med vår magkänsla.

Mmm. Lite verklighetsskildring. Ända sättet att få sitta ifred när man äter, eller ens få sitta still. En gång sa en bekant till mig när Algot satt med telefonen “med det där har ni ju arbetat in rätt bra själva”. Då väljer jag denna verklighet anyday. Gemenskap och förståelse i galenskapen!

Har också börjar småjobba denna veckan. Varvade jobb med att ligga i soffan med frysta vetekuddar medan killarna var på stranden. Inte helt lätt att börja jobba när sommarlovet fortsätter för killarna. Något med att vissa föräldradagar försvinner efter barnet fyller 4 år från och med de barn som är födda 2015, så vi passade på att göra Algots sommarlov extra långt. Härligt för honom, liten utmaning för oss – om vi ska vara helt ärliga. Försöker se möjligheten i en mjukstart istället, att få ha lite av båda världarna en stund istället för att riva av mig håret. I alla fall – jobb. Förutom JWHF är jag ju också frilans som konsult inom sociala medier och digital marknadsföring. Och igår jobbade jag ett par timmar med Ida och POW. Hur fina örhängen? Här kan man ju förresten läsa en intervju med Ida bakom märket.

Annars så har jag inte orkat göra något annat. Inte mat, inte städa, inte någonting. Orkar inte ens öppna Instagram, orkar inte se vad alla andra orkar göra som jag inte gör just nu. Återkommer när det är 23 grader och sval bris igen.

14

Kommentera

Har också haft en nedrans dålig dag – blev sjukt putt på att min karl inte ville bada när vi åkt hela vägen till Varberg. Så jag badade själv, görsur. Orimligt beteende, men vad fan – bada är ju life! Förresten hejja er med JWHF – riktigt kul att följa er! Och kul med gbg-vistelse i helgen, hade jag bott kvar inne i stan hade vi kanske synts i vimlet.

midis

FATTAR PRECIS!! Hade en händelse i bilen där jag blev så besviken att jag började böla. Hehe.

Och TACK. Blir genuint riktigt glad av alla hejarop, stöd och pepp.Gör allt lite roligare. Nästa gång hojtar jag innan vi kommer så styr vi upp något. Stor kram!

Cissi

Alltså korgen med fiskpinnar och snabbmakaroner, vilken igenkänning!! Blir också så fruktansvärt trött av värmen, och att stå framför en varm spis då i mer än fem minuter går liksom bara inte Hahaha.

midis

Känner så igen mig!!! Höll på att bli galen när 30+ grader härjade vilt och vinden stod still. Puh. Då får man sänka kraven REJÄLT 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.