2018-12-01

Vardagen

Jag försöker ta fram kameran ändå, trots november. Och trots en lite omtumlade vecka bakom datorskärmen. Men några vardagsögonblick har ändå fastnat. Som när Algot äter korv med ketchup framför tv:n.

Och förra veckan bjöd vi in vår kompis Nils på middag. Att ha tid och energi att kunna göra det en vanlig tisdag är underbart. Veckorna känns längre, härligare och fulla med liv.

Anton hade lagat dillkött. Familjärt, gott och höstigt. Tack Anton för du tar hand om oss. En kanske inte få så många amerikanska superromantiska gester från denna man, men han har definitivt andra ways till hur han visar kärlek. Detta är ett av dom.

Och så har jag jobbat på Miloii igen!! Det var mysigt!

Jag såg ut såhär! En gång sa någon att jag såg ut som en rysk docka i denna jacka. Bra komplimang ändå, hehe.

Och så mitt i den gråaste novemberveckan var vi inbjuda till MJs för en frukost tillsammans med Claudia och monkids.

Så himla trevligt! Vi pratade vitaminer och hudvårdprodukter till barn. Jag tänker att Algot gillar badskummet mest.

Det var fint dukat helt i enlighet med varumärket, hehe.

Efteråt drack jag en kaffe med denna stjärnan. Så mysigt när vi väl ses. Lärde känna Kajsa när vi var igång med att starta upp JWHF. Vi började följa varandra på Instagram och så en dag möttes vi upp och jag frågade om hon ville blogga med oss. Och det ville hon! Och mitt i det uppstod en fin vänskap. Väldigt glad för det.

Sen gick vi inom Miloii och tjötade allt från kläder, sommarhus till det övernaturliga. Älskar Malmö när det är såhär.

Sen hade jag en ganska jobbig dag igår. Sånt som en dag blir en krönika eller en halv bok. I alla fall. Efter mycket om och men gick jag på höstens AW ändå. Hit, till Lokal 54, där jag hyrde en kontorsplats i våras. Bra lokal, bra gäng, bra AW. Hurra för tio år!

Drack tre glas vin och åt 2 kg cashewnötter. Sen cyklade jag och Lina runt hörnet och åt sushi. Det var det bästa med igår – kompisar. Att mitt liv känns rikt och fint tack vare dom.

17

Kommentera

Och tack för att du och Algot finns i vårt liv!

midis

Kärlek till er!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.