2020-11-19

vardagen.

Jag gick snabbt inom florera häromdagen för att köpa tack-blommor till en kompis som hjälpt två trötta föräldrar. Tacksam. Jag väljer ofta blommor efter färgkombination istället för sorter, det är ju ytterst få blommor som bli fula (kan man ens kalla blommor fula) tillsammans. Gick efter blålila, orange och brunt, tyckte det blev fint. Aprikosfärgade amaryllisar är också fint att blanda med lila riddarsporre om man vill ha en annan tolkning på julen ibland.

Stora lilla Algot. Hade en stund i morse när jag låg i sängen med armarna runt Algot och Anton med Idun samtidigt som alla sov och allt kändes harmoniskt i ett ögonblick. I kontrast till att jag kvällen innan sagt “att skaffa ett barn till var en riktigt dålig idé“. Men sömnbrist gör sinnessjuka saker med en.

November har gjort entré och man jublar så fort solen kommer fram. Och tar fram kameran. Är det i år man köper riktiga funktionskläder? Skulle det till en pandemi för att man skulle uppskatta att vara torr och varm när man spenderar timmar utomhus?

Här är en bild efter Algot “förlåtit anton” efter att han hade varit “skitdum” mot Algot. Alltså att han inte ville bära honom hem. Stora känslor balanserar på en skör tråd ofta när man är fem. Eller 33 för den delen.

 

37

Kommentera

W

Men alltså har aldrig ens tänkt tanken att man komponerar bukett efter blomsorter, men det känns ju också självklart nu när du säger det haha. Men utgår också alltid själv efter färg och vilken känsla jag vill ha på buketten.

midis

Haha nä men det kanske man inte gör? Jag bara växte upp med att mana absolut inte blandar ex rosor med….en orkidé? Som att jag också växte upp med att man absolut INTE fick blanda rött och rosa, hehe. Tycker ändå blomsterkombinationer är mycket mer tillåtande nu 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.