2019-01-14

Väldigt mycket måndag

Måndag extra allt! Snöstorm och strålande sol på samma dag. Januari med besked så att säga. Somnade med vetekudden på magen igår och vaknade upp ganska mörbultad pga mensvärk. Tycker verkligen vissa månader är värre än andra, det är som min kropp jobbar i 3 månaders skov. Men. Ju gladare jag är desto mindre PMS har jag. Det färgar definitivt min vardag ibland men förra året kunde jag höra “tycker du alltid har pms”. Så sinnessjukt dryg kommentar förvisso, pga kämpar redan i motvind men jag hade väldigt mycket PMS. För när flera andra saker i mitt liv var i koas så blev också PMS:en värre. Och kanske för det var lättare att gömma sig bakom det, “det är pms”, än att faktiskt ta tag i det som faktiskt skavde. Ibland tar det tid att erkänna ens för sig själv. Men med det sagt så kan jag fortfarande känna hormonerna rusa trots allt är tipp topp. 

I alla fall. Hade möte på morgonen med Sanna och Folkuniversitetet. Bra start på morgonen pga riktigt bra energi. Tänker att alla projekt med sån energi blir bra. Blir glad av att jobba med så bra människor! Sen åt vi lunch på Lotta Love. Väldigt gott även om jag alltid försöker äta varm mat till lunch pga bra för hela maskineriet. Köpte en varm macka påväg hem för att bli ordentlig mätt. Går ju inte annars.

Pälsade på mig rejält på morgonen för det var verkligen en mindre snöstorm. Lite mysigt ändå (när man är inne) även om det är en brutal påminnelse om att vårterminen är väldigt lång och att den faktiska våren dröjer.

Sen sprang jag hem och la mig med vetekudden igen. Är lite januaritrött som så många andra. Inspirationen pulserar innanför skinnet, redo för vår, men verkligheten är brutal. “Vilket jävla väder”, som Algot sa när vi gick ut igår. Så mellan det och vetekudden tänker jag att det är okej att ta det lite piano. Rivstarten kommer av sig själv så småningom.

25

Kommentera

Hanna

Heeej 🙂 Tänker man får ju lämna en kommentar ibland så du vet att jag gillar din blogg, behövs kanske än mer när det är väldigt mycket måndag! Under mina kvällsliga bloggrundor det sista så har jag upplevt att du uppdaterar så ofta (?) nu för tiden! Tack för det, gillar mycket ska du veta! Du inspirerar i mitt lilla lilla liv! stor kram till dig

midis

Hej!! Och tack!! Det värmer alltid & gör jobbet roligare. Uppskattar det verkligen! Och ja, det kan nog stämma att jag uppdatera oftare. Dels för jag ju nu driver en bloggportal, hehe, men också för att jag tycker bloggen är SÅ rolig! Så försöker få till 5 blogginlägg i veckan i alla fall. Tack för dina fina ord. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.