2018-04-11

Ungen, jobbet och en urusel cykel

Våren har äntligen kommit till Malmö. Även om det blåser och har sig, så är det härligt. Våren kommer när man behöver den som mest. Och med tandvärk och en unge som slutat sova i sin egen säng så behöver jag verkligen den. Vad är grejen btw? Algot har börjat komma upp till oss varje natt nu. Trodde det var en fas, men hur länge är en fas? Detta är alltså en unge som annars sovit i sin egen säng hela nätterna från det att han var en månad gammal. Fram tills ett par månader sen dårå. I början var det mysigt. Men det börjar tära lite på sömnkvalitén nu.

Denna cykeln – den må vara snygg men vilket skräp alltså. Böjs så fort en liten vindpust kommer. Och Malmö är som sagt en väldigt blåsig stad.

Annars då? Jo, springer på möten stup i kvarten, mejlar ännu mer (gud vad jag var härligt ovetande innan om hur mycket tid mejl kan ta) och har tusen saker i huvudet. I maj kan jag prata i klartext och det ser jag så jäkla mycket framemot. Stay tuned! Fram tills dess fortsätter jag konsulta och jobba med Softskin (så glad och stolt över den organiska spridningen vi får trots minimal (ingen, hehe) budget, hurra!) och så hjälper jag Electa med gästlistan till ett blogg- och instagram event i april. Kul ju!

När jag behöver lite exat tyngd i mina steg tar jag alltid på mig den här ringen från Lite Kalabalik. Funkar varje gång, känner mig alltid mer när jag har på mig den. Ska för övrigt bli kul att se  Lite Kalabaliks nya kollektion som kommer snart!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.