2021-01-06

Underbart farlig.

Hemma runt köksbordet samlas vi allra mest. Nej, skoja bara, det är framför TV:n men näst mest är köksbordet. Där står även dessa fina ljusstakar från Clay Play som låg på posten när vi kom hem från julen. Julklapp från Köpenhamn <3

Och häromdagen fick vi spontanbesök av Elsa som är Johannas fina unge. Vi lärde känna Elsa i somras när vi var i Ystad tillsammans med Johanna och Jenny. Det var förresten några av sommarens finaste dagar. Och Algot föll head over heels för Elsa och berättar mycket om allt non stop när hon var här. Very cute.

Vi tokmyste hos oss några timmar medan Johanna hade lite möten. Det kändes som jullov igen fast jag själv varit på kontoret ett par timmar. Ganska mysigt att ha ett ben i varje läge.

Det har varit sol ett par dagar! Allting blir så vackert i solsken. Även de mest vardagliga senariorna när man försöker hålla Idun vaken till hennes sovstund.

Algot öppnade sina julklappar efter vi hämtat dom på posten och tjoade så gulligt över hur gulligt det var av min familj i Danmark att skicka julklappar. Barn är så otroligt anpassningsbara, det var bara vi vuxna bakom kulisserna som fick torka bort en besviken tår eller två. I morse la min lillebror ut en bild på Instagram när hans dotter Alice (1år) försöker mata sin mormor genom Ipaden. Pandemibarn….

Algots rum är just nu som en skål av glass. Här inne spenderar vi ofta dygnet sista timmar för att slösa på den sista energin innan det är läggdags. Som ett enda stort lekrum eftersom det bara få plats madrasser och täcken. Ett compact living lifehack!

Iduns som älskar att peta i näsan och springa i soffan. Jag har ett ständigt stresspåslag just nu, det är fart i den här bruden. Bästa sammanfattningen på Idun just nu? “Underbart farlig”. Mitt i prick.

35

Kommentera

Vicky

ljusen!! älskar.

midis

me2! Skitfin present 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.