2020-11-17

tröja & jeans

Modelejonet i mig har gått och lagt sig, kanske den vaknar lagom till våren igen? Jag tycker ju stil och kläder är roliga grejer men just nu så ska det helst gå snabbt, vara skönt och klara kladd. Både från mig själv och andra bebisar.

Har nya favoritjeans från Monki, modell YOKO eller något sånt. Very nice, tänker inte på att det är jeans vilket nog ändå är ett bra betyg.

Och en favorittröja från Ganni. Randiga tröjor är ju ett klassiskt inslag i garderoben men gillar dessa lite extra för det tjocka tyget. Tycker passformen håller extra bra och är extra fin tack vare.

32

Kommentera

gilla, gilla, gilla!

midis

Puss, puss, puss!

Caroline Flindt

Jag tycker du har underbar stil och blir så glad av alla färger och mönster. Älskar din gröna jacka, får jag fråga vilken storlek du använder? Kan se att den är slut i de flesta storlekarna online här i DK men kanske kan ha tur om man går ner på stan och kollar i butiken:-). Här i Dk får vi ju fortfarande lov att gå på stan.
Ha en fin vecka och tack för en härlig blogg och insta!
Kram Caroline
@carolineflindt_

midis

amen tack snälla! Blir riktigt glad för så fin kommentar. Jackan är i storlek 40 och ganska rymlig ändå tycker jag. Var lite orolig för att inte få plats med en tjockare tröja men inga problem. Kram!

Caroline

Tack!!
Ha en härlig dag,
Kram Caroline

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.