2018-11-06

Tre tips i farten

I kombination med många möten och en kort vecka (vi åker till England på torsdag!) så är det inte många datortimmar atm. Skönt och stressigt, men så får det vara ibland. Och så även här. Med tre tips i farten. Som denna sjukt sköna mössa från Samsøe & Samsøe. Landande i brevlådan precis lagom till årets första snöblandade regn, sen blev det 14 grader igen. Men tills nästa gång är jag mer än redo.

Och temperaturskillnaderna går hårt åt min ny. Alltid i säsongskiftningar trilskas den och det känns som ingen fukt är tillräckligt. Så på vintern får jag alltid komplettera diverse krämer med en olja. Låter fettigt men är underbart. Denna från apoteket har en aningen för skarp doft men annars älskar jag den. Eller ja, min hy älskar den. Slängde med en handkräm på köpet också. Torra händer kan få mig på sjukt dåligt humör, precis som försmå kläder.

Och ett tips som tål att återupprepas. Speciellt efter en hel höst tillsammans. Detta puder från Sensai är underbart. Speciellt när man gått en promenad, då försvinner den pudriga looken helt och blir bara jämt. Ibland sprutar jag på lite lite ansiktsvatten om jag inte ska gå från A-B för att det ska snabbare smälta in i hyn. Och så sminkborstar från Åhlens, så prisvärda alltså!

11
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Så bra tips! Oljor, krämer och serum alltså <3 Utan dom hade jag varit en torr hudflisa på golvet.

midis

Eller hur!!! Inte vara rädd för oljor, they save skin!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.