2020-03-25

Tre grejer att lägga tid på.

Jag känner mig i ärlighetens namn ganska mättad på allt som händer på sociala medier nu. Kanske är det jag som går in i något apatiskt läge men det ska selflove:as, självreflekteras och självutvecklas till förbannelse medan jag mest känner för att avveckla mig själv. Skämt å sido. Jag är som ett tjurigt barn som vill göra tvärtom bara för att. Men sen igen har jag sällan varken hittat kraft eller inspiration i den terminologin eftersom jag tycker den är lite.. urvattnad? Det är som när Jenny säger till mig när jag är stressad “du kommer hata mig nu, men ska du inte börja meditera“. Jag förstår varför, men ja, det tjuriga barnet sätter armarna i kors och fräser fram ett nej. Fast Jenny vet inte att jag ofta tänker på när hon återberättade för mig om tiden hon beskrev som “jag låg på golvet i tre år och funderade på vad fan jag håller på med“. Eller något sånt var det i alla fall. Jag fick både tröst och inspiration i det för det var… verkligt? Lite samma känsla får jag när jag läser Jonas Stenbergs nyhetsbrev. Hans öppna brev blev ju en riktig snackis om både bra copy och bra PR. Förståligt, även om jag tror det blev en succé just för det kändes ärligt och inte glättigt. Hans senaste nyhetsbrev är lika fyllt med samma varma personlighet där rädsla och framtidstro får finnas samtidigt. Antar att jag gillar budskap där det finns plats att vara och känna lite av allt.

Alltså, har skattat så himla mycket till den här filmen. Tajmingen är otrolig och tänker att varenda förälder kan känna igen sig – hur tacksam man än är över all extra tid man får ihop. Älskar verkligen min familj men gud vad bra vi mår när vi alla får lov att leva våra egna liv också. Och så fnissar jag alltid lite åt detta konto när det dyker upp i mitt Facebook-flöde.

Jag passar på att vidareutbilda och kompetensutveckla mig inom amerikansk populärkultur under denna konstiga tid. Känns som en perfekt möjlighet att bejaka mina intressen. Så tur att det snart kommer en ny säsong av Real Housewife of Beverly Hills!!!!

 

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.